Всичко започна преди повече от половин година...когато Го срещнах разбрах, че искам да е с мен...Той наистина искаше същото /така усещах и му вярвах/...бяхме известно време заедно...всичко беше супер докато той изведнъж...ей така почти от нищото ми каза /по скайп забележете/, че не може да е с мен, защото иска да си ходи с други, различни и много мацки...да си ги чука...Аз просто нямах думи от всичкото това...просто не съм познавала човека...Разбрах, че всичко е една ЛЪЖА, че аз съм била една от МНОГОТО ПОРЕДНИ!...
След това известно време не ме търси..., но явно тия `мацки` вече не му се връзват и на кой да се обадим...хоп...ае на оная дет мн яко се излъга...Наистина бях глупачката, влюбената, загубената, отново излъганата, която си го искаше напук на всичко! И...точно заради това се виждахме няколко пъти само за секса...Сега отново ме тормози на тази тема...казва ИСКАМ ТЕ! ЕЛА ДА УСЕТИШ ЧУВСТВАТА МИ! НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАШ! ...А в същото време уж има сериозна връзка с едно момиче, за което ми каза, че все още е рано да иска секс от нея и някфи такива измислени...а аз ВЯРВАМ!Като някоя ГЛУПАЧКА!...Ама защо като?!...Аз се съсипах...нямам повече нерви.., А ГО ИСКАМ... ;( ...Питах Го няколко пъти защо избираш НЕЯ пред МЕН, а Той отговори - Все до тая тема допираш...аз просто Те искам СЛЪНЦЕ, ИСКАМ ТЕ СЕГА...Не мисли за мойта...А аз казах: Искаш НЕЯ и едновременно с това МЕН, аз не мога така...Лъжеш нея, лъжеш мен...

Какво мислите за тези мъже...Това си е едно животно, което съсипва женски сърца!... ;[[[