.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Кампанията от любов към живота

от къде мога да си взема такава розова тениска ? ии ако отида на шествието ще ми дадът ли ии кога е самото шествие {дано не е минало де .... }
    Дqwolа сегаа ме каRа паk i пак даа го напраwq .... ;]]]
    таНнцуwaaм sяkaSh праwQq SeXx iiи гlэdaт саmo mEн и теbb . . . wsэЭ звЕзdiи и все Ст3э паdaShтииi ; ]]

Тиии, тая тениска заради каузата ли я искаш или? Пф...

май мина ама ти верно само за тениската ли си?!?!?

ДА заради каузата!!! и не се притеснявай няма да отида на шествието колкото да си взема тениска и да си тръгна ....... не ми се прави на много засегната ........ аман от такива като тебе човек да не попита нещо .......

Има ли някой които знае дали на шествието ще раздават такива тениски

пс. жалко ако е минало ...
    таНнцуwaaм sяkaSh праwQq SeXx iiи гlэdaт саmo mEн и теbb . . . wsэЭ звЕзdiи и все Ст3э паdaShтииi ; ]]

засегната? та не те познавам дори. просто е тъпо

Цитирай Първоначално написано от Iv Jonas`
    засегната? та не те познавам дори. просто е тъпо
    Не беше за теб това! :]

и все пак-тъпо е..
    земи си една розова тениска от битака ако ти е толкос мерака

Цитирай Първоначално написано от [DoLLy
    ]ДА !!! и не се притеснявай няма да отида на шествието колкото да си взема тениска и да си тръгна ....... не ми се прави на много засегната ........ аман от такива като тебе човек да не попита нещо .......

Има ли някой които знае дали на шествието ще раздават такива тениски

пс. жалко ако е минало ...
    Аз ли се правя на много засегната? Хаха, миличка, хич не ме е*е за теб и за твоята розовка тенисчица..
    Много жалко, ако е минало, нали? Ще изпуснем безплатните сладки розови тенисчици.

Да найстина жалко ... жалко е и ,че се вреш където не ти е работа! Нито съм ти искала мнението точно на теб нито нищо така ,че хич не ме и занимавай ... Кога ли съществата като теб ще измрат и света ще стане едно по-добро място?!

Ми, не съм Господ, не мога да ти кажа!
    Ааа, я посочи къде точно в първото си мнение си казала от кого искаш мнение?
    Темата е пусната за мнения от всеки потребител, не от определени, нали?

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Ми, не съм Господ, не мога да ти кажа!
    Ааа, я посочи къде точно в първото си мнение си казала от кого искаш мнение?
    Темата е пусната за мнения от всеки потребител, не от определени, нали?
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Да не съм искала мненията на определени хора ... но попринцип форумът е място за изразяване на лично мнение ,комуникиране и т.н.
    А във 80% от постовете ти гледаш да се заядеш със някой!
    Разбирам да бях казала "Ей малоумници кажете ми от къде да си взема такава тениска ,защото аз съм безчувствено същество и ми е през ... за кампанията!!!" Обаче не аз попитах съвсем човешки ,кога е шествието и дали там раздават тениски и ти веднага започна:

Тиии, тая тениска заради каузата ли я искаш или? Пф...
    Като не ти изнася просто не отговаряй няма нужда да се заяждаш ...

е не го каза толкова грубо, но се подразбра

Напротив, като не ми изнася нещо-няма ПЪК да си замълча.

можеш да си поръчаш таква тениска от AVON, има ги в каталога.

Охх явно ти от добро не разбираш ...

Ама в реалността не е така, нали?
    Защо винаги гледаш да се заяждаш с хората? Искаш да се правиш на интересна ли, не знам...
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Цитирай Първоначално написано от Iria
    Защо винаги гледаш да се заяждаш с хората? Искаш да се правиш на интересна ли, не знам...
    Защо пък в реалността да не е така? От пръв поглед може и да не съм такава, но знаеш ли колко "приятелства" съм разваляла заради цапнатата ми уста?

Защо пък в реалността да не е така? От пръв поглед може и да не съм такава, но знаеш ли колко "приятелства" съм разваляла заради цапнатата ми уста?
    В една тема ти беше зададен въпрос дали си толкова "отворена" в реалността, колкото си тук и ти отговори, че си поне на половината. Ами не знам и не ме засяга. Приятно ли ти е когато развалиш приятелството на някой?
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

В една тема ти беше зададен въпрос дали си толкова "отворена" в реалността, колкото си тук и ти отговори, че си поне на половината. Ами не знам и не ме засяга. Приятно ли ти е когато развалиш приятелството на някой?
    Ооооо, Боже мой, нямах впредвид, че съм разваляла чужди приятелства, а свои такива.. Затова бяха и кавичките.

Re: Кампанията от любов към живота

Цитирай Първоначално написано от [DoLLy
    ]от къде мога да си взема такава розова тениска ? ии ако отида на шествието ще ми дадът ли ии кога е самото шествие {дано не е минало де .... }
    Тениската струва около 11 лева и я имаше в миналия каталог в този я няма на шествието еедва ли ще раздават но 10% от цената на всяка тениска отива за благодарителност и всички остнали продукти с това лого.Дори ние представителите не печелим нищо от тях те са без никаква отстапка..Така че едва ли не може да отделиш от парите си едни 10 лева да си купиш..Все пак е за благородна тема.

(=eLiNcEtO=) не са ми проблем парите ,а това ,че не мога да си намеря от къде да си купя/взема ... :]

О, Боже, не ти ли казаха вече? ОТ КАТАЛОГА НА ЕЙВЪН!!!

О, Боже, не ти ли казаха вече? ОТ КАТАЛОГА НА ЕЙВЪН!!!
    О, Боже, не можеш ли да четеш ?!

..и я имаше в миналия каталог в този я няма ..
    Ама ти найстина си яко зле ...

НаЙстина ли съм яко зле? Тенкс, че ми каза.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си