.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

приятеля ми...

еми искам да попитам дали искам много при положение че сме от много скоро заедно...значи аз в момента имам малко време да се виждам с него смисал 4е кам 2-34аса някаде и то следобеда а не ве4ерта и тои нестига 4е сме малко време ами ми вика аи няа ли да закаснеи6 тряа са прибира6 нам си ко там сеедно сам някфо лапе там на 10г и тфа малко ме дразни...и тфа 4е има някфо претеснение от др хора...
    Мy heArt тупа-р-лупа fOr yOu(!)(!)(!)

Според мен, това че се държи така с теб не бива да те притеснява - той мисли за теб, това би трябвало да те радва. Но все пак, след като ти е неприятно можеш да му го кажеш, ще те разбере(:: Успех! Обичайте се!

Цитирай Първоначално написано от marmot bg
    Според мен, това че се държи така с теб не бива да те притеснява - той мисли за теб, това би трябвало да те радва. Но все пак, след като ти е неприятно можеш да му го кажеш, ще те разбере(:: Успех! Обичайте се!
    Напълно съгласен съм с теб !

Ми и аз да ходя с толкова "грамотно момче" и аз ще бързам да се оттърва от него (говоря за момче,защото все пак не си падам по момичета )

Сега сериозно:Ми щом за него 2-3 часа на ден с теб са му много и се срамува,когато е с теб ... Хммм мисля,че отговорът е ясен ... Дреме му на х*я за теб!Най-вероятно просто иска да те нае*е или в по-добрия случай - скоро може да е бил зарязан от момичето,което обича и сега просто се опитва да я забрави чрез теб ...

Сори,че съм толкова директна

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    И според мен с това притеснение показва някакъв вид загриженост

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    И според мен с това притеснение показва някакъв вид загриженост
    Сигурно да,с времето ще се увериш дали сме прави,авторке.

Re: приятеля ми...

Цитирай Първоначално написано от bonbon4e_1
    еми искам да попитам дали искам много при положение че сме от много скоро заедно...значи аз в момента имам малко време да се виждам с него смисал 4е кам 2-34аса някаде и то следобеда а не ве4ерта и тои нестига 4е сме малко време ами ми вика аи няа ли да закаснеи6 тряа са прибира6 нам си ко там сеедно сам някфо лапе там на 10г и тфа малко ме дразни...и тфа 4е има някфо претеснение от др хора...

според мен го е грижа за теб..на колко сте двамата?
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    *Maina`City*
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Ми и аз да ходя с толкова "грамотно момче" и аз ще бързам да се оттърва от него (говоря за момче,защото все пак не си падам по момичета )

Сега сериозно:Ми щом за него 2-3 часа на ден с теб са му много и се срамува,когато е с теб ... Хммм мисля,че отговорът е ясен ... Дреме му на х*я за теб!Най-вероятно просто иска да те нае*е или в по-добрия случай - скоро може да е бил зарязан от момичето,което обича и сега просто се опитва да я забрави чрез теб ...

Сори,че съм толкова директна
    и аз мисля така...щтом се държи така едва ли изпитва нещо истинско към теб...
    When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си