- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Molq za suvet
Zdraveite !
Znachi haresvam edno momiche , predi 1 sedmica se zapoznahme , ta iskam nqkakvi suveti ot vas. Kak da i predloja ?
![]()
Da q pokanq li nqkyde da izlezem na kafe neshto , da i kupuvam li nqkakuv podaryk ?![]()
Mnogo shte mi pomognete ako pishete v temata i izrazite mnenie.
Az sym na 16 a tq na 15 , uchim v daskalo - ako tova e ot znachenie.
Moga i bez podpis
На 16 и не знаеш кво да праиш.... по-добре не се занимавай пич, ти щом не знаеш как да я заговориш къде си тръгнал за гаджета да мечтаеш.![]()
аз имах абсолютно същия проблем,но съм с 1 година по-малък от теб...и аз така си харесах едно момиче от моя клас и като я поканих да излезем,тя ми отказа и сега вече мн мн не си говорим,за това те съветвам да исчакаш поне още 1месец,ходете на кафе повечко хора,ама и тя да дойде
Ами с моя приятел се познавахме от 2 седмици и след това тръгнах с него...но в случая ти би трябвало да знаеш как да постъпиш
Както каза някой по-долу излизайте на кафе с повечко хора и така малко по малко нещата ще се получатНе бързай да и предлагаш да не я стреснеш
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Много ми приличаш на един мой познат и само затова ще отговоря на тема ти , всъщност общо взето сега съм във такава ситуация с едно момче , но както и да е![]()
Аз съм на 14 , той е на 16 , познаваме се от скоро и се виждат някакви симпатии от негова страна , та като цяло поне когато се засечете в училище, да с гледай да я заговориш нещо е опознаете и после ако се сближите я покани на кафе . Нищо не губишУспехи !
(и дано не давам съвети на момчето за което става на въпрос
)
Много ме кефи как казваш "но както и да е" и на долния ред продължаваш "Аз..."Първоначално написано от vesito13
По темата:
Незнам пич сложен ти е проблема![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай да й предлагаш.Излизайте известно време и ако нещата потръгнат й предложи.А относно въпроса за подаръка - НЕДЕЙ ДА Й КУПУВАШ НИЩО засега , защото ще си помисли 4е все едно искаш да я купиш.Успех![]()
Ама как умно сам се изразила както винагиПървоначално написано от sScream
проблема му е сложен на човека , какво да се прави
![]()
![]()
Еми заговори я така че тя да има интерес към тебе и леко по леко я придърпвай към тебе, прави и комплименти и гледай да задържаш разговорите дълги и най-важното интересни и УСПЕХ!![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Първо:Ползвай Търсачката
Второ:Няма нужда от съвет.Станете приятели.После ще пишеш тема отряза ме!!!
Трето:Приятен Ден![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Заеби тая ралта и порасти първо пък после ...тогава няма да имаш нужда от нашия съвет...
bate ako pita6 u forum kak da zaribqq6.. nqq ti pomognat to ot v1tre idi![]()
Този профил не се използва!
хаха секи треа се научи ама си прав .... на 16 и незнаеш ... начи си бил доста затворен, и така да се каже си бил "компир" ....Първоначално написано от Romeo_is_dead
Уф, ебати и тъпата работа значи!
Толкова ли е сложно да кажеш на някого, че го харесваш?
Като те е страх да я поканиш на среща, по-добре изчакай още някоя годинка, че после да няма теми: "Хора, с гаджтето ходим от 2 седмици, правихме секс, капна й сперма на косата, бременна ли е?!"...