.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Molq za suvet

Molq za suvet

Zdraveite !
    Znachi haresvam edno momiche , predi 1 sedmica se zapoznahme , ta iskam nqkakvi suveti ot vas . Kak da i predloja ?
    Da q pokanq li nqkyde da izlezem na kafe neshto , da i kupuvam li nqkakuv podaryk ?
    Mnogo shte mi pomognete ako pishete v temata i izrazite mnenie.
    Az sym na 16 a tq na 15 , uchim v daskalo - ako tova e ot znachenie.
    Moga i bez podpis

На 16 и не знаеш кво да праиш.... по-добре не се занимавай пич, ти щом не знаеш как да я заговориш къде си тръгнал за гаджета да мечтаеш.

аз имах абсолютно същия проблем,но съм с 1 година по-малък от теб...и аз така си харесах едно момиче от моя клас и като я поканих да излезем,тя ми отказа и сега вече мн мн не си говорим,за това те съветвам да исчакаш поне още 1месец,ходете на кафе повечко хора,ама и тя да дойде

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ами с моя приятел се познавахме от 2 седмици и след това тръгнах с него...но в случая ти би трябвало да знаеш как да постъпиш

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Както каза някой по-долу излизайте на кафе с повечко хора и така малко по малко нещата ще се получат Не бързай да и предлагаш да не я стреснеш
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Много ми приличаш на един мой познат и само затова ще отговоря на тема ти , всъщност общо взето сега съм във такава ситуация с едно момче , но както и да е
    Аз съм на 14 , той е на 16 , познаваме се от скоро и се виждат някакви симпатии от негова страна , та като цяло поне когато се засечете в училище, да с гледай да я заговориш нещо е опознаете и после ако се сближите я покани на кафе . Нищо не губиш Успехи ! (и дано не давам съвети на момчето за което става на въпрос )

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Много ми приличаш на един мой познат и само затова ще отговоря на тема ти , всъщност общо взето сега съм във такава ситуация с едно момче , но както и да е
    Аз съм на 14 , той е на 16 , познаваме се от скоро и се виждат някакви симпатии от негова страна , та като цяло поне когато се засечете в училище, да с гледай да я заговориш нещо е опознаете и после ако се сближите я покани на кафе . Нищо не губиш Успехи ! (и дано не давам съвети на момчето за което става на въпрос )
    Много ме кефи как казваш "но както и да е" и на долния ред продължаваш "Аз..."

По темата:
    Незнам пич сложен ти е проблема

Не бързай да й предлагаш.Излизайте известно време и ако нещата потръгнат й предложи.А относно въпроса за подаръка - НЕДЕЙ ДА Й КУПУВАШ НИЩО засега , защото ще си помисли 4е все едно искаш да я купиш.Успех

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от sScream
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Много ме кефи как казваш "но както и да е" и на долния ред продължаваш "Аз..."

По темата:
    Незнам пич сложен ти е проблема
    Ама как умно сам се изразила както винаги проблема му е сложен на човека , какво да се прави

Еми заговори я така че тя да има интерес към тебе и леко по леко я придърпвай към тебе, прави и комплименти и гледай да задържаш разговорите дълги и най-важното интересни и УСПЕХ!
    Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Първо:Ползвай Търсачката
    Второ:Няма нужда от съвет.Станете приятели.После ще пишеш тема отряза ме!!!
    Трето:Приятен Ден
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Заеби тая ралта и порасти първо пък после ...тогава няма да имаш нужда от нашия съвет...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

bate ako pita6 u forum kak da zaribqq6.. nqq ti pomognat to ot v1tre idi
    Този профил не се използва!

Цитирай Първоначално написано от Romeo_is_dead
    На 16 и не знаеш кво да праиш.... по-добре не се занимавай пич, ти щом не знаеш как да я заговориш къде си тръгнал за гаджета да мечтаеш.
    хаха секи треа се научи ама си прав .... на 16 и незнаеш ... начи си бил доста затворен, и така да се каже си бил "компир" ....

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Уф, ебати и тъпата работа значи!
    Толкова ли е сложно да кажеш на някого, че го харесваш?
    Като те е страх да я поканиш на среща, по-добре изчакай още някоя годинка, че после да няма теми: "Хора, с гаджтето ходим от 2 седмици, правихме секс, капна й сперма на косата, бременна ли е?!"...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си