- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля за съвет и мнение
Здравейте!
Сигурно има много такива банални теми, но реших да напиша и моя проблем.
С приятеля ми правихме секс днес и презервативът се скъсал, но той ме уверява, че не е свършвал, но все пак аз умирам от яд и притеснение. Нито хапчета, нищо не съм пила... Предполагам има вероятност да е станал гаф и ако е така - един човек по-малко на света. Второ, че му се ядосах, че преди това е гледал еротични филми, като знае какво ни предстой (секс) и се издразних, но замълчах. Някакъв съвет или мнение от хората с по голям опит и сериозност?
Моля за смислени и непровокиращи коментари, ако изобщо има някакви.
И все пак - благодаря предварително.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Ами мила какво да ти кажа ако докато е гледал еротични филми е свършвал там незнам какво е правил има вероятност да ако не се е измил а относно до скъсването на презерватива ако не е свършил няма място за притеснение и бтв кои ден е от последният ти цикъл
No matter where you go, there they are...
Доколкото си спомням шестият или седмият.
несъм чел всичко ама за мен си 100% забременяла![]()
![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
ахахахаха Викам си я да разгледам раздела секс и какво виждам поредните незанещи които се правят на знаище скрии те се моляви. ВоВа, само едно ще ти кажа и да свършиш в някое момиче пак не 100% сиг, че ще забременнее, не е това, че си стерилен или тя или някакъв такъв проблем, а просто не секи път става, ей така хоп и бебе. А и като незнаеш не пиши ...Първоначално написано от BoBa;)
Е ако е опитен тоя пич, мисля че всичко ще е ОКПървоначално написано от A`time`for`us
. Не се тревожи не се правят така лесно деца
а и нищо не ти коства скоро да си направиш един SureCheck тест ...
Хайде със здраве![]()
Според мен нямаш никакво основание за притеснение, бременност в тоя случай е адски малко вероятна, почти невъзможна. Иначе защо си се подразнила, че е гледал еротични филми? Какво толкова от това? Бъдете малко по-широкоскроени, бе хора.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Уфф, еми незнам. Знам, че е малка вероятността, но се притеснявам. И всичките проблеми, които имам и сега и това за капак... Пффф понякога се намразвам и ми иде да си излея яда някъде ама незная къде и каааак. писна ми от сичко
+1Първоначално написано от Deja-Vu
Вероятноста е 0,01%![]()
Хахахахаа, сперматозоидите живеят 6 сек в кислородна среда, момичета щом водите полов живот редно е поне това да стоплите..Първоначално написано от _crazy_baby_
Ти млъквай бе педераст скапан или жалка путко.Човека горе се ебаваше, кат си толко знаещ земи си оправи скапания правопис че дори ника ти е сгрешен бе недоклатен лешник. ForeverYours трее да е ако си искал да има смисъл, ае следващия път да не се обаждаш многознайко.Момичето се притеснява, не ставало лесно бебе, я се скрий бе, не става ама става, ама нали не е в твоя корем та говориш.Има момичета дето са забременели щото са си връзвали връзките така че ше мълчиш а ако си момче земи си отрежи пениса шото не си го заслужил, брат.Първоначално написано от ForeverYour
А колкото до момичето, споко вероятността да си бременна ако не е свършил е почти нулева, като изключим предякуалната течност, която съдържа изключително малко количество сперматозоиди и излиза пради спермата.Ама шанса е никакъв не се притеснявай.
Ми не се притеснявай толкова много... вероятността да си забременяла е супер малкаама все пак вземи едно тестче
да си по - сигурна.
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Първоначално написано от Deja-Vu
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
ТЕСТЪТ СЕ ПРАВИ 7 ДНИ СЛЕД КАТО И ЗАКЪСНЕЕ БЕ ИДИОТИ СКАПАНИ АЕ КАТО НЕ ЗНАЕТЕ МЪЛЧЕТЕ.
Леле тоя пи4 не6то не е в настроение...споко готин![]()
![]()
направи си тест,за да си спокойна
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...