- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Сестра ми е курва :(
Вече не знам какво да правя...Нека разкажа накратко историята първо и тогава да поискам съвета ви.
Започва в началото на лятото на 2007 година. Тогава сестра ми беше на 11 години. В нашия блок се настаниха на квартира около 10 момчета - всичките над 20, събрани от селата покрай Смолян, дошли да си изкарват прехраната, като поставят изолации и др строителни глупости. Сестра ми тогава движеше с курвичките на квартала...нз дали всъщност това е причината. Те се запознали и като се почнаха едни свалки.(за да не се чудите - малко по-развита е от останалите момичета, само на гръдна обиколка обаче). Първо си падаше по едно момче, мислеше си, че е влюбена, после по друго. Те не са и момчета, а мъже. След всичките задявки, се стига дотам, че сестра ми най-редовно им ходеше нагости заедно с т.нар. си приятелки, разменяха си тел-овете и в един прекрасен ден решила да се качи сама на гости, при което с един от тях (леко подпийнал) се натискали, той я съблякъл, направо се събул и й казал директно - да го направим. Най-вероятно уплахата й е подействала в тоя момент, затова е избягала. Всичко това го разбирам от нейните пр., които хубаво я наклюкариха как се целувала с тоя и оня, какво и кога е правила. На вс отгоре имаше неблагоразумието да си води дневник и аз го намирам един ден, докато бърша прах. Следва луд скандал - на косъм бях да кажа на наще, ама след като си изревала очите пред едно момиче, то дойде да ми се моли и да ме убеждава. Съгласих се при условие, че се поправи. Така и изглеждаше. И стигаме до същия проблем една година по-късно. Тя си е същата малка курвичка, която кисне по сайтове за запознанства, намерила скайповете на тия момчета(те се преместиха) и си пише с тях. Намерих й паролата от скайп и видях за какво става въпрос... Пределно ми е ясно какво може да иска едно такова момче от нея, но мамка му, тя е на 12. И вместо да се питате къде са през т'ва време наще - те по цял ден са на работа, мислят сестра ми за божа кравичка, а аз съм черната овца в семейството. Вече се чудя - дали да им кажа? Как биха реагирали - ден и нощ се трепят, за какво - за да видят, че така обичаната им дъщеря се е превърнала в нещо, което ако видят по улиците, се отвращават. Не искам да й навредя. Но не искам и да гледам как се разочароват от нея. Това би било голям удар. Искам тя да се поправи докато е време, преди да е станало нещо по-лошо.![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Защо не се опитваш да поговориш с нея, да и обясниш какво точно прави и как след това много ще съжалява, че е още малка за такива нещаСигурно и тя се отвращава от тия к*рвички, но не осъзнава, че и тя е като тях. Според мен не трябва да казваш на родителите си, защото не се знае как ще реагират, но ти трябва да вземеш по-сериозни мерки, защото ако продължава така, някой ден ще и се случи нещо ужасно ( не дай боже) и тогава...
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
АМА ВЯРНО ЛИ Е НА 12 ? ? ? ? ? ? ?? ? ???![]()
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Кажи на родителите ти...Но ако може,баща ти да се опита да не я бие.За такива работи трябва да се проведе един дълъг разговор.Много сериозен...за да разбере тя,че живота не е розов и доста често грешим в преценката си за хората.Не й спестявайте нито дума.Но и запазете спокойствие.Нека тя разбере грешката си и не я повтаря.Ако стане точно обратното,тогава вече трябва да се предприемат сериозни мерки...бой.Но не и веднага.
И тогава родителите им ще разберат по най-гадния начин,че авторът(извинявай,не разбрах от какъв пол си) е знаел през цялото това време и не им е казал/а.Ще стане много по лошо и за двете/двамата...Нещо,което може да се разбере от съседите,а се е криело от самите деца,е това найстина е игра с огъня.Първоначално написано от mir4eto_93
Първоначално написано от мозък
не, ебавам се...за кво ще пиша че е, ако не е..
You won't see it
You don't believe in it
точно така .. по добре да им кажеш и дано всичко да се оправи!Първоначално написано от SuNsEt
![]()
(Първоначално написано от kiss_kris
баща ми никога не би посегнал на която и от двете ни![]()
You won't see it
You don't believe in it
^^^Тогава казвай на родителите си още тази вечер,когато се съберете заедно всички.Не отлагай!Отлагаш ли,ще става все по зле...
Успех.
мерси
You won't see it
You don't believe in it
Според мен, ти си една злобна и завистлива комплексарка.
Яд те е, че родителите ви обръщат повече внимание на нея, а не на теб..
Дори и да е такава, за каквато я представяш, по дяволите, тя ти е сестра!!! Може ли да говориш с такава злоба за нея?
Зле си, и това е то.
Ти самата на колко си, всъщност?
Глупости, как ще е зле?! Щом е писала тука, значи й пука за сестра й и не иска тя да става курва...
По-добре кажи на ваще.. Но докато сестра ти не се осъзнае нито наказания, нито бой ще помогне. Грешките учат човека, но понякога той разбира, че греши прекалено късно ..![]()
Миличка, съжалявам, че ти го казвам, но родителите не са само за да работят "парички" и да подписват бележници. Радвам се, че не съм им дъщеря.
Don't worry, be happy!
Здрасти, мила. Историята ти ме потресе. И въпреки това ще ти дам съвет: незабавно кажи на родители си! От нейна гледна точка, това ще е предателство, но реално погледнато ще и помогнеш! Не разбирам защо още в началото не си разказала всичко... Разочарование от страна на вашите ще има при всички положения, но се опитайте заедно да и помогнете. Ако, до сега не били единни в семейството ви- то сега е момента да се стегнете и, ако ще и с бой да промените сестра ти! Аз съм на 12 (без 7 дена) и, ако бях на нейно място щях да разкажа сама всичко на родителите си, но всеки е различен. Успех.
Аз пък мисля че първо сериозно трябва да си поговориш с нея..Да й обясниш как стоят нещата и да й кажеш че ако продължава така ще те принуди да говори с вашите..тя сама да си преценява
еми стани и ти...може да работите не едно място
Много кофти ситуация, но въпреки че от една страна ще е адски гадно като кажеш на вашите според мен трябва да го направиш. Просто след време ще ти е благодарна, защото не се е превърнала в уличница...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ми наистина е гадно.Аз ако бях по-голяма и тя ако ме уважава няколко шамара и обяснявам защо и така.Кажи и,че е прекалено малка и ако не спре ше измислиш там нещо и така аз поне мисля
На 12 мале...Аз,когато бях на толкова още с кукли си играех...Дори не се и гримирах,нито пък съм тичала след момчетата....Разбирам,че,за да пуснеш тема значи нещата вече са извън контрол..Кажи на вашите няма как..Иначе може да стане много по-лошо..Въпреки,че от това нз вече накъде да става...Казваш на вашите и така те се оправят с нея...Дано всичко се оправи.Надявам се,че не знам вече накъде отиват от 92 нагоре.......Тотална катастрофа просто...
![]()
![]()
o ti na kolko si godini ako si po-golqma i obqsni situaciqta kaji i da si nameri preoriteti v jivota i 4e za tiq raboti e o6te malka za vsi4ko si ima vreme dano da si napravi poykite
Остави я да си чука главата,или просто да се чука.....
Имам подобен пример и покрай мен, но момичето е на 13 (вече на 2-3 пъти вече се чудеше дали е бременна или не ...) , но се ми повтаря че била достатъчно голяма и аз реших да и вярвам.за това само седа и си гледам сеир![]()
![]()
А пък за сестра ти щом казваш че е голяма само на гръдна обиколка тогва трябва некой да и влее малко или много акъл в главата ^^....
Тя си има приятелка,Тази пр. е като тебе-малко завижда заради родителите и много се притеснява за нея.Също така се опитва и да помогне.И нейния сеир гледам.
На кратко аз седа и се забавлявам,препоръчвам ти да правиш като мен![]()
m to da si div e dobre sees
ee upla6ila se e ot slu4aq s podpiinaliq i pak si 4ati s tqh i t.n. ...![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
бахти... направо да не повярва човек![]()
Недей казва на родителите си , не мисля че т'фа изобщо ще помогне .
Земи я викни докато ги няма , и си напрайте 1 разговор ..
Обясни и нещата . Въпреки че има шанс да каже нещо от сорта 'тъпия ми брат пак ме заниамва с глупости' , си струва да пробваш .
Аз лично , нямам сестра , но мисля че това е най-добрия начин по който може да постъпиш .
е щом е курва я даи на твоите приятели да я минат по 4-5 пъти
ма я остаи така около 5-6 месеца да види дали и харесва
нищо не можеш да направиш ако ще стане ще стане
само гледаи дали се боядисва с червена коса
дали носи некфи предизвикателни(повече от норм) боклуци
и дали говори за секс/момчета по цел ден