- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Сестра ми е курва :(
Добрата сестра не порти сестра си/дори да е к*рва/!![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
Кажи на вашите незабавно.Сама надали ще направиш нещо полезно,а и до родителите ще се стигне рано или късно.Ако някой от родителите ти е..хм...да кажем "агресивен" кажи на другия - след потреса той Е ЗАДЪЛЖЕН да намери решение на проблема.Ако родителите не помогнат няма кой друг...
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
да и да я остави да си съсипва живота и още на 12 да става парцалПървоначално написано от sunchouz
не мисля така...Според мен си поговорете и й кажи,че ако не престане или разбереш нещо такова ще кажеш на ваще.На 12 е такава,ако я оставиш да си прави каквото иска какво ще стане на 20
![]()
ПРАВИЛНО!Първоначално написано от sunchouz
Добрата сестра трябва да гледа отстрани и да не се меси, все пак е нормално 12 годишно момиче да спи с разни батковци & чичковци. Също така, трябва да и разясни нещата, като например да не ползва кондом, защото се убива удоволствието от него... Дори би трябвало да я научи някоя друга техника, как да лапа или да дава гъза... До 18 вече ще е ПРО в нещата. С няколко аборта, за които е платила грижовната-добра-сестра и които вероятно е прикрила. После да я питат техните защо не може да си роди дете
![]()
Еми поговори с нея кажи и че не е редно и ако се повтори че ще кажеш на родителите си..
Мисля, че много добре те разбирам.Не бих казала, че завиждаш на сетсра си.То няма и за какво...Аз съм по-малката сестра и кака винаги иска да ме предпази от каквото и да било...Преди за цигарите..Ако не беше тя незнам..Може би трябва да поговориш с нея и да и споделиш това, което каза на нас...
![]()
Адски кофти тръпкаама поговори с нея сериозно и ако е разумна ще разбере
![]()
ChoCoGirL..!
трябва да кажеш на ваще, каквото и да става! та тя е на 12! ако не кажеш на ваще помислиси каква ще е на 16 да кажем!
Амиии аз вече не знам какво да мисля, от нищо не се учудвам...
Зимам да се плаша... То става страшно...
Аз не претендирам, че съм голяма или нещо такова ( на 14 съм), но кажете нормално ли едно дете на 11 години да ходи на високи токове?Аз като я видях лошо ми стана...
Абее незнам поговори много сериозно с нея и ако няма резултат просто отиди и кажи на вашите, защото ако това не спре не ми се мисли каква ще е на 15-16....
Ако почнеш да и обясняваш тя няма да ти обърне внимание предполагам, защото имам една фр и с нея сме мн близки. Тя наскоро си взе комп и почнала наща да си пише с некфи непознати (не да кажем 2ма, 3ма или 10на ами около 50на) нали и казах че не е нормално да си пише с толкоз много, тя ми каза че ще спре. Един ден докато се разхождах и я скивах с некаф мъж да си говори. Питах я кой е нали тоя и тя каза че е братчет и. Аз и повярвах и така. След няколко дена тя ми каза, че тоя бил некаф от нета! Тя каза да не казвам да наще, ама аз им казах де и те ест отидоха и казаха на баба им при което приятелката ми издивя! След 2 дена вече нищо и нямаше, защото отново и пуснаха нета. Аз и до сега се опитвам да я вразумя, но не става.... за това просто кажи на ваще...
slu6ai sq ..az iam sestra i pri tfa blizna4ka... s neq predi izob6to ne sa razbirahme..ma izob6to... tq sao ma klukare6e s koi sam izlizala kfo sam praila ma kakto i da e govorihme i nai nakraq sprq ii sega i imam adski mn doverie spodelqm i mi dava saveti ;] prosty ako q obicha6 i darji6 na neq nqma da go napravi6 tova i d akaje6 na roditelite si... kakto sama kaza te sa tvarde zaeti da se zanimavat s vas..taka 4e e redno kato po golqma (ako izob6to si ) da i pomogne6...i po dqvolite kak moje6 da nari4a6 sestra si kurva?tq ti e sestra... vse pak... i iskam i dr da ti kaja tfa 4e v momenta iska da bade int sred mom4etata da q haresvat i t.n...ne zna4i 4 e ekurva ta tq e izbqgala qvno osaznava 4e e malka i prosty iska da se zabavlqva no ne i da spi s tqh prosty i obqsni 4e kompaniqta i ne e dobra dai i primeri kfo staa s takia momi4eta ...apfff prosty badi mila...za kfo i vika6 i i darji6 smetka ti nqmash pravo...moje6 da q nastavlqvash no ne i sas zloba da i govori6 i da q zapla6va6...tq e o6te malka i se nujdae ot sestra ne ot vtora maika....
![]()
Ти си егати тъпата кифла...честно...Ти ако имаш сестра която е дете и някви мъже да искат да я ши**т няма ли да потърсиш помощ?Да поговориш с нея,с родителите си...Тя е на 12...дете е все още.Поне на 14-15 да беше...Първоначално написано от Hit 2 fit.
Я да мълчиш. Имаш ли представа какво е дори мисълта, че сестра ти ще стане курвенце? А какво остава наистина да е такава...Първоначално написано от Hit 2 fit.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!