.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

Hybrid View

Град
    софия
    еми преди да говориш с родителите , по-добре и обясни какво значи педофилията и що за пропаднали хора са "МЪЖЕ" на по 20+ години , които се натискат на 12 годишно ХЛАПЕ...

поговори с вашите,нещата изглеждат наистина сериозни докато не е станало прекалено късно

Според мен не трябва да се казва на вашите,защото това ще е голям шок за тях,ще им навреди на психиката,ще им пречи на работата.Но смятам,че трябва да хванеш сестра ти и да и обесниш с твърд тон какви ги върши и да и кажеш за реалните опасности,които могат да я сполетят,като и дадеш и примери от живота.Примерно за забременелите момичета на ранна възраст и така нататък.После заплашваш,че ще кажеш на вашите.Ако не ти вярва и кажи,че на теб нищо няма да ти стане ако им го споделиш,а само тя ще си изпати,така че по добре да си вземе поука.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Наистина без разговор с родителиге едва ли ще мине. Ти си пробвала да я спреш, сплашила си я, но след като казва "не ми пука" просто друг избор нямаш. А каза ли й нещо от сорта на "Не те ли е малко срам? Мама и тате дават всичко за тебе, а ти да се отнасяш така с тях. Това ли заслужават?" примерно... Да я набиеш също не е решение, щото верно е, че дедето си е дете, но с бой не се решават нещата. Като я набиеш и кво? Няма да се промени, а ще почне да ти прави на пук... Говори с вашите и тва е. Те трябва да се аправят с нея... Успех
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

мерси много на всички за съветите, много съм ви благодарна...после ще разкажа какво е станало
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Мега фен Аватара на mynichka
    оле милата ти .. еми поговорете с вашите , ама и тя да присъства там
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Русе
    не.аз не бих я нарекла курва!просто черната офца ;д;д;д
    кфо да кажа.доказателство,че днешната младеж е със много години по-наперд от бившата...говорим за днешните 11-15 годишни,които знаят много повече ДОРИ от собствените си родители,които преди време се пазели и са се обичали...днес хората от интервала,просто немогат да се нарекат хора,а деца,които просто са по-напред с материала...или по-скоро с практиката
    аз също съм на 15...изключение съм...знам че не съм само аз!ето като тази овчица от стадото,която е примерната,която не би ходила на гости на батковци,които могат да са и ТАТКОВЦИ!!не слагам всички хора под общ знаменател,не се засягайте послушните
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Родителите ви трябва да зная за всичко,което става.Ако знаят могат да направят нещо повече,за да се поправи,въпреки че се съмнявам.

Виж-ти си й сестра-едва ли има чак толкова голям страх от теб.
    Кажи на вашите-да я оправят,че ще стане много късно,иначе.

мерси на всички пак, модераторите вече могат да заключат темата, няма смисъл от повече мнения
    You won't see it
    You don't believe in it

Re: Сестра ми е курва :(

Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    Вече не знам какво да правя...Нека разкажа накратко историята първо и тогава да поискам съвета ви.
    Започва в началото на лятото на 2007 година. Тогава сестра ми беше на 11 години. В нашия блок се настаниха на квартира около 10 момчета - всичките над 20, събрани от селата покрай Смолян, дошли да си изкарват прехраната, като поставят изолации и др строителни глупости. Сестра ми тогава движеше с курвичките на квартала...нз дали всъщност това е причината. Те се запознали и като се почнаха едни свалки.(за да не се чудите - малко по-развита е от останалите момичета, само на гръдна обиколка обаче). Първо си падаше по едно момче, мислеше си, че е влюбена, после по друго. Те не са и момчета, а мъже. След всичките задявки, се стига дотам, че сестра ми най-редовно им ходеше нагости заедно с т.нар. си приятелки, разменяха си тел-овете и в един прекрасен ден решила да се качи сама на гости, при което с един от тях (леко подпийнал) се натискали, той я съблякъл, направо се събул и й казал директно - да го направим. Най-вероятно уплахата й е подействала в тоя момент, затова е избягала. Всичко това го разбирам от нейните пр., които хубаво я наклюкариха как се целувала с тоя и оня, какво и кога е правила. На вс отгоре имаше неблагоразумието да си води дневник и аз го намирам един ден, докато бърша прах. Следва луд скандал - на косъм бях да кажа на наще, ама след като си изревала очите пред едно момиче, то дойде да ми се моли и да ме убеждава. Съгласих се при условие, че се поправи. Така и изглеждаше. И стигаме до същия проблем една година по-късно. Тя си е същата малка курвичка, която кисне по сайтове за запознанства, намерила скайповете на тия момчета(те се преместиха) и си пише с тях. Намерих й паролата от скайп и видях за какво става въпрос... Пределно ми е ясно какво може да иска едно такова момче от нея, но мамка му, тя е на 12. И вместо да се питате къде са през т'ва време наще - те по цял ден са на работа, мислят сестра ми за божа кравичка, а аз съм черната овца в семейството. Вече се чудя - дали да им кажа? Как биха реагирали - ден и нощ се трепят, за какво - за да видят, че така обичаната им дъщеря се е превърнала в нещо, което ако видят по улиците, се отвращават. Не искам да й навредя. Но не искам и да гледам как се разочароват от нея. Това би било голям удар. Искам тя да се поправи докато е време, преди да е станало нещо по-лошо. преди да ме съдите, че пускам два пъти темата..просто се нуждая от помощ
    Сестра ти, може да ти е само благодарна че има толкова загрижен човек, дори и в тази ситуация си личи че наистина ти пука,а тя с какво ти се отблагодарява... съжалявам че така се получва.
    Та, на 12 години не може да се говори сериозно с човек, а и от твойте думи разбирам че яко я е разтърсил пубертета още от сега.Младите момичета, а и някой по-големи са се окурвили много ..изобщо нашето поколение, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ е толкова безотговорно, за нищо не ги е грижа.. пожелавам ти успех в тази ситуация..и дано успееш да я накараш да мисли трезво..

Град
    Sofia
    по-добре кажи на вашите защото може да стане още по-лошо!Направи го за нейно добро все пак......може да стане много по-лошо

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Сестра ми е курва :(

Вече не знам какво да правя...Нека разкажа накратко историята първо и тогава да поискам съвета ви.
    Започва в началото на лятото на 2007 година. Тогава сестра ми беше на 11 години. В нашия блок се настаниха на квартира около 10 момчета - всичките над 20, събрани от селата покрай Смолян, дошли да си изкарват прехраната, като поставят изолации и др строителни глупости. Сестра ми тогава движеше с курвичките на квартала...нз дали всъщност това е причината. Те се запознали и като се почнаха едни свалки.(за да не се чудите - малко по-развита е от останалите момичета, само на гръдна обиколка обаче). Първо си падаше по едно момче, мислеше си, че е влюбена, после по друго. Те не са и момчета, а мъже. След всичките задявки, се стига дотам, че сестра ми най-редовно им ходеше нагости заедно с т.нар. си приятелки, разменяха си тел-овете и в един прекрасен ден решила да се качи сама на гости, при което с един от тях (леко подпийнал) се натискали, той я съблякъл, направо се събул и й казал директно - да го направим. Най-вероятно уплахата й е подействала в тоя момент, затова е избягала. Всичко това го разбирам от нейните пр., които хубаво я наклюкариха как се целувала с тоя и оня, какво и кога е правила. На вс отгоре имаше неблагоразумието да си води дневник и аз го намирам един ден, докато бърша прах. Следва луд скандал - на косъм бях да кажа на наще, ама след като си изревала очите пред едно момиче, то дойде да ми се моли и да ме убеждава. Съгласих се при условие, че се поправи. Така и изглеждаше. И стигаме до същия проблем една година по-късно. Тя си е същата малка курвичка, която кисне по сайтове за запознанства, намерила скайповете на тия момчета(те се преместиха) и си пише с тях. Намерих й паролата от скайп и видях за какво става въпрос... Пределно ми е ясно какво може да иска едно такова момче от нея, но мамка му, тя е на 12. И вместо да се питате къде са през т'ва време наще - те по цял ден са на работа, мислят сестра ми за божа кравичка, а аз съм черната овца в семейството. Вече се чудя - дали да им кажа? Как биха реагирали - ден и нощ се трепят, за какво - за да видят, че така обичаната им дъщеря се е превърнала в нещо, което ако видят по улиците, се отвращават. Не искам да й навредя. Но не искам и да гледам как се разочароват от нея. Това би било голям удар. Искам тя да се поправи докато е време, преди да е станало нещо по-лошо. преди да ме съдите, че пускам два пъти темата..просто се нуждая от помощ
    Чупи и канчето.
    Или кажи поне пари да взима.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

абе аре стига с твоите инфлантилни и неадекватни коментари
    You won't see it
    You don't believe in it

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    абе аре стига с твоите инфлантилни и неадекватни коментари
    Мерси,мерси,миличка
    сестричка на курвичка
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Ами и аз мисля, че трябва да говориш с родителите си и да им кажеш. Явно сестра ти не те слуша, няма никакъв респект и едва ли ще има ефект колкото и да й обясняваш колко грозно и глупаво е това, което прави. Виждам, че си решила, че ще говориш с вашите-ако искаш след това разкажи.

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    Според мен по-добре е да знаят ваште.Съберете се и си поговорете

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от sScream
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Az mislq,4e roditelite trqbva da znaqt,syberete se 4-ta i pogovorete,no bez da stavat nqkakvi ujasni skandali
    Ми не е възможно според мене без да стават...все някой ще избухне 100% ама 100% при такава тема. Но пич трябва да кажеш със сигурност на ваще. Още е малка, на 12 е. Ваще знаят най-добре как да постъпят. А ти помежду-другото на колко си ?
    аз съм на 16...и към онзи дето каза, че е грозно - нали това обяснявам - не искам да изглеждам като клюкарка...и вече и дадо х шанс, тя обеща , че ще се поправи...а резултат няма, вече толкова се двоумя- ако говоря с тях сега, ще е по-добре за нея - защото ще се поправи по-бързо, ако оставя нещата просто да отминат, ще си остане със същото мислене
    Ами ти какво обещание вярваш на 12 годишно пале.Разкажи и какви главоболия могат да станат,ако разберат вашите.Сплаши я,примерно,че ако разберат могат да се разведат.Ако не 2-3 шамара и да се осъзнае.Ама душманските,не си поплювай
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

А аз те мисля за отмъстителна кравичка...според мен ще кажеш на ваще не толкова че се притесняваш за нея колкото до това че я мразиш...щом ще ти хареса да и е гадно кажи им...

П.п: Не казвам че не трябва но...казавам причината която те кара да го правиш...а за мен това е доста долна причина...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Русе
    то момичето каза в началото,че е загрижено!просто сега се двоуми дали да каже на техните!
    ето кфо ше и кажа аз:
    -фащаш малкото лайно след даскало,докато мама и тати си скъсват задниците от работа
    -казваш и "ей лайно.предлагам ти сделка!И в 2та случая-край с курвенските номера!Или спираш да дружиш със кварталните курви или ще кажа на наще за дневничето ти,което случайно имам!Да не става така да идват всичките ти приятелки да ме молят тука,нема ткф вариант да се разминеш,както последния път!гледай да не забравя че си ми сестра и да им кажа какво правиш с 20 годишните батковци!" и малкото копеленце ше се уплаши
    -ако не се стресне...избираш подходящ момент...тя се прибира,ваще са у вас...гледай да са ядосани,за да се научи лайното грозно,казваш им "ааа...семейство,сестрата има да ви казва нещо" ииии ако малкото лайно не се сети,даваш дневника на майка си,казваш и що за курвичка е,казваш и че е заради средата в която се намира,а именно приятелките и,и всичко ще приключи до там.няма да се обясняваш после във форума,че сестра ти е курва,защото не мисля,че това засяга някой...гледаме курви по улиците всеки ден...средата и влияе!ако си намери свестни приятели няма да е такава!знам от личен опит..бях на косъм да направя грешката да простя на момичетата от квартала за една глупост...сега чувам,че са кварталните курви...а и по външния им вид личи
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Град
    София, кв. Овча Купел
    бате аз имам такава братовчедка.. на 12 е.. и ходи на срещи с 20 и кусур момчета.. (мъже..) айде успех.. и пиши после как е минало
    http://prize.bg/cookie_power дайте 2 точки моля ви сееее...!!!!!!!!

Не знам ,не мисля ,че ще й се отрази добре разговора с вашите. А щом не става със заплахи й дай пример с други момичета като нея.
    Първо й кажи, че тези момчета не са влюбени в нея както тя си мисли , а искат само да се възползват от нея. После й кажи ,колко зле ще се почувства когато я зарежат и ако се сещаш за някоя такава случка и я разкажи , за да види в действителност какво става. Със заплахи няма как да разбере,че е тръгнала по грешния път. Пък и родителите ти какво могат да направят освен да я накажат? Пък и както каза, постоянно ги няма, така че само ти можеш да я контролираш. Недей да я набутваш пред вашите , просто й помогни да се осъзнае :)

и така....финито, енде, дъ енд, края демек или развръзката

Чаках наще, доста дълго време...два часа съм висяла и се чудех как да им го сервирам. И просто казах - като се преоблечете имам да говоря нещо важно с вас. И де изнесох. Ама майка ми - веднага с мен(кой знае какво си е помислила), застана и аз просто им разказах...връчих им дневника, копията от хронологията. Представа си нямате на баща ми какво беше физиономията...коренно променена...вбесен... като чуха вс, ме изпратиха да я извикам, извиках я и се ометох от стаята...по едно време пак се върнах...не я е бил (баща ми е супер, изключително интелегентен човек )..сериозен разговор имаха и в момента виждам резултата...майка ми после вика - ако баща ти не беше тука, щях да омета къщата с тебе. Явно той много се е ядосал. Доста скоро на съд ще се ходи. Тоя баща ми - човек, дето познава доста хора, още от преди десетина години, вика - ще ви намеря и лошо ви се пише, ама сериозен, ония сиг са се попикали от страх. Най-вероятно е се обажда в полицията, на прокурор и с пълно право. Усещам, че сега сестрицата ми е по-ниска от тревата. После отидахме да вечеряме и дискутирахме какви са що са ония тъпанари...и от дума на дума ...сестра ми с цялата си наглост - "Добре, аз искам да попитам - защо на Йоана й намерих две цигари в чантата на село..." Аз втрещена..егати нахалството....(поне зн че не само аз ровя из нещата й), как да е...викам - то хубаво си ги намерила, ама аз не мисля, че мама и тати имат право да ми се карат, нищо че са ми родители, ама и двамата пушат...нямат право да ме упрекват...+ тва аз доста отдавна не пуша вече...та така...Майка ми :" ако имате още някоя тайна да споделяте, сега му е времето ..." Даже ме пита дали не съм пробвала трева(слава богу никога не съм пробвала наркотици, а нямам и намерение) ...та така...

И ДОБРИТЕ ПОБЕДИХА ЛОШИТЕ! И ЛЮБОВТА СПАСИ СВЕТА!

пп доста леко го приеха, явно вече я имат за възрастен...думи нямам просто, ама карай...пак благодаря на всички ви за добрите съвети, за отделеното време, за вниманието, страхотни сте, хора
    You won't see it
    You don't believe in it

Еми,браво,радвам се щом казваш,че се е получило добре.
    А сестра ти нещо сърди ли ти се?

Цитирай Първоначално написано от Bee*
    Еми,браво,радвам се щом казваш,че се е получило добре.
    А сестра ти нещо сърди ли ти се?
    не, всъщност, което е учудващото

До модераторите - време е да заключите темата!
    You won't see it
    You don't believe in it

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си