Първоначално написано от
Erica
Просто попитах,защото за да се държи така...обикновено са намесени и "какички"...Повечето деца са на този принцип,искат да пораснат бързо и да приличат на по-големите...
Обаче от това,което ми казваш...започвам да се убеждавам,че фолк-клиповете...промиват детското съзнание до безообразие...
По темата...наистина не знам какво да те посъветвам не съм изпадала в такава ситуация...,вкъщи аз съм по-малката...А пък и ти казваш,че вече си опитала всичко и си говорила с нея не веднъж...,явно заплахите при нея не действат,това ме кара да мисля,че и разговор с родителите няма да подейства...Ако сестра ти е малко по-хитра може да извърти всичко срещу теб...и да излезе,че си измисляш...,а пък и ти сама казваш,че ще останат много разочаровани,ако разберат...
Опитай се да намериш сходен език с нея...и по някакъв начин да и обясниш...,че това което прави наистина е грозно...и не и прилича на годините,че има време,когато ще е обсипана от мъжко внимание...,а сега просто да си изхивее детството нормално...
Ако има респект от родителите ти...,се направи на луда и когато сте заедно всичките...подхвани някоя тема...за малките момиченца,които искат да приличат на големите каки...,съответно без да намесваш сестра си...просто ей така...тя да чуе какво е мнението им по този въпрос...,ако е умнoгo момиче...сама ще се замисли какво всъщност прави...и как изглежда това от страни...