.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Прическа като на Калина?

hora plss pomagaite
    iskam da imam pri4eska kat a kalina ot tozi klip http://www.zazz.bg/play:cca83bfa no zn kak da obqsnq na friziorkata ... nqkoi ako znae kak se kazwa pri4ekata ili kak to4no da i obqsna plss da kazwa

Нарушена т.7
    moderated by oth_fenka
    ....

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    така коя е силвия и коя калина?!от двете ????
    in defense of our dreams...

пфф тая прическа и сама може да си я направиш нищо особено просто се оставяш на вятара ...

mi az sam go napisala i predi ... kato na kalina
    ....

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от angel-91

Kalina e taq s kusata kosa nali?6toto i az sum reshila utre da hodq da se podstrija kato neq oba4e nz kak to4no da obqsnq na friziorkata

Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    Цитирай Първоначално написано от angel-91

Kalina e taq s kusata kosa nali?6toto i az sum reshila utre da hodq da se podstrija kato neq oba4e nz kak to4no da obqsnq na friziorkata
    Ами сниямаи я аз последния път така направих : ))) или пък ако намериш неин пик в нета го качваш на тела и готово ; )

И м/у другото сега гледах клипа..Ти в ред ли си да постъпваш така с косата си..Моята фризиорка ми предложи но аз отказах категорично..Сеедно те е постригвало некво пиянде..Незнам ти си знаеш..А как да и го обесниш защо просто не и кажеш че искаш от едната страна късо а от другата дълго и тя ще се сети..Се пак тва било "наи новата мода"..Глупости.Аиде успех с косата ти

Супер фен
    Град
    Своге
    ^ tva ne e nai-novata moda(ili ako e ne go pravq samo za da sum v krak s neq ) prosto mn mi haresva,ne sum q ogledala hubavo sega vidqh 4e ot ednata strana e po dulga no ni6to na su6tata duljina e extra

Пробвай да дадеш на фриз.снимка

Ех, супер яка е прическата, но не мисля, че би стояла така на всяко лице..:s Бих се подстригала така, ако знаех, че ще ми отива, но се съмнявам Иначе успех и дано се получи добре (:
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си