.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Анален секс

Момчета като чукате някое момиче в дупето ,чувствате ли,че сте я подчинили по някакъв начин?А момичета вие чувставте ли се подчинени като ви чукат отзад.На мен ми казаха точно това ;една мацка която чуках отзад ми каза че се чувствала подчинена и точно това чувство и действало леко унизтелно,пък което от друга страна я карало да свърши по-бързо?Вие какво мислите,защото аз съм малко песимистично настроен към това изказване?

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Да бе,аз като се чукам сигурно мога да мисля как се чувствам...

Голям фен
    ami da i az se 4uvstvam vse edno e moi rob
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

АМи има нещо верно в това за подчинението,ама чак пък да свърша от това не мисля.Да определено се чувствам подчинена ама до там.Пък и до сега от анален секс не съм успяла да изпитам този митичен оргазъм

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Misha_91
    АМи има нещо верно в това за подчинението,ама чак пък да свърша от това не мисля.Да определено се чувствам подчинена ама до там.Пък и до сега от анален секс не съм успяла да изпитам този митичен оргазъм
    +1

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    NO COMMENT !
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Град
    София
    Мммм аналния секс не е към представите ми за яко изживяване Никак даже... не обичам аналния секс, повече ме кефи орален и вагинален. Класиката си е класика, какви са тея изчанчени неща в гъза ебаси майката Само ако тя иска, иначе аз няма да си го пожелая.
    Цитирай Първоначално написано от djago
    следващата тема ще е за скъсан гъз и съвети как да иде на лекар и да му го зашият

be ima ne6to vqrno v tvurdenieto ama 4ak da svur6va ot tva......... moje 6to ne

ami da , osobenno ako e nqkoq mega qkata i q 4uka6 haha kak nqma da se vazgordee6 i posle koI E MAJAAA CHUKAH Q OTZADE se6se , selskiq mantalitet

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    бе не знам подчинение,неподчинение... ама е уникално преживяване и чувството е страхотно
    +1

hottie
    Guest
    По-скоро подчинена ако ме държи за косата, за дупето и пр...
    Но ако съм отгоре например не се чувствам толкова подчинена. Но със сигурност аналният секс придава нещо различно и вълнуващо.

При всеки е различно! Аз не се чувствам като "роб"
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Град
    ВарНа
    Цитирай Първоначално написано от ednookiq
    ami da , osobenno ako e nqkoq mega qkata i q 4uka6 haha kak nqma da se vazgordee6 i posle koI E MAJAAA CHUKAH Q OTZADE se6se , selskiq mantalitet
    +1
    Fuck you bitches ;p

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Ми ние правим анален секс само, когато целта е да се почувствам подчинена... тоест някъв дивашки.... така, че до някъде да
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

da az se 4ystvam kato rob i unizen za6toto tq mi kaza 4e na men 6e si dade samo mrusnata dypka

Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    NO COMMENT !
    +
    +12345...

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от SoLaR
    Мммм аналния секс не е към представите ми за яко изживяване Никак даже... не обичам аналния секс, повече ме кефи орален и вагинален. Класиката си е класика, какви са тея изчанчени неща в гъза ебаси майката Само ако тя иска, иначе аз няма да си го пожелая.
    даам някой момичета не го харесват и ако момчето го поиска въпреки това няма да е мн хубаво изживяване..?!
    а по темата...нямам отг още
    in defense of our dreams...

Цитирай Първоначално написано от i_dont_give_a_fuck
    da az se 4ystvam kato rob i unizen za6toto tq mi kaza 4e na men 6e si dade samo mrusnata dypka
    xaxaxa gorki4kiqt

Ми има малко вярно в това за подчинението.Ама чак пък да свърши от кеф че е подчинена.

някой се 4увстват секси

Цитирай Първоначално написано от SoLaR
    евала.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София
    няма такова нещо ... за къв контрол говорите след като мацката доброволно ви е пуснала там ????

Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Ако имаше малко повечко акъл щеше да можеш да мислиш

По темата:Не съм правила анален секс,но със сигурност ще се чувствам "подчинена" ...

az mrazq daje si mislq he e mnoo gadno
    sl@durcheto_11

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Ако имаше малко повечко акъл щеше да можеш да мислиш

По темата:Не съм правила анален секс,но със сигурност ще се чувствам "подчинена" ...

e kak zn bez da si probvala......... mn mrazq predrasudatsi opitai puk 6te si pogovorim a i zn li 4ovek moje puk i da ti haresa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си