- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
Момчета като чукате някое момиче в дупето ,чувствате ли,че сте я подчинили по някакъв начин?А момичета вие чувставте ли се подчинени като ви чукат отзад.На мен ми казаха точно това ;една мацка която чуках отзад ми каза че се чувствала подчинена и точно това чувство и действало леко унизтелно,пък което от друга страна я карало да свърши по-бързо?Вие какво мислите,защото аз съм малко песимистично настроен към това изказване?
Да бе,аз като се чукам сигурно мога да мисля как се чувствам...
ami da i az se 4uvstvam vse edno e moi rob![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
АМи има нещо верно в това за подчинението,ама чак пък да свърша от това не мисля.Да определено се чувствам подчинена ама до там.Пък и до сега от анален секс не съм успяла да изпитам този митичен оргазъм![]()
NO COMMENT !
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Мммм аналния секс не е към представите ми за яко изживяванеНикак даже... не обичам аналния секс, повече ме кефи орален и вагинален. Класиката си е класика, какви са тея изчанчени неща в гъза ебаси майката
Само ако тя иска, иначе аз няма да си го пожелая.
![]()
Първоначално написано от djago
be ima ne6to vqrno v tvurdenieto ama 4ak da svur6va ot tva......... moje 6to ne![]()
ami da , osobenno ako e nqkoq mega qkata i q 4uka6 haha kak nqma da se vazgordee6 i posle koI E MAJAAA CHUKAH Q OTZADE se6se , selskiq mantalitet![]()
![]()
По-скоро подчинена ако ме държи за косата, за дупето и пр...
Но ако съм отгоре например не се чувствам толкова подчинена. Но със сигурност аналният секс придава нещо различно и вълнуващо.
При всеки е различно! Аз не се чувствам като "роб"![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
+1Първоначално написано от ednookiq
Fuck you bitches ;p
da az se 4ystvam kato rob i unizen za6toto tq mi kaza 4e na men 6e si dade samo mrusnata dypka![]()
![]()
![]()
+12345...Първоначално написано от tqnkо
![]()
даам някой момичета не го харесват и ако момчето го поиска въпреки това няма да е мн хубаво изживяване..?!Първоначално написано от SoLaR
а по темата...нямам отг още![]()
in defense of our dreams...
xaxaxaПървоначално написано от i_dont_give_a_fuck
gorki4kiqt
![]()
Ми има малко вярно в това за подчинението.Ама чак пък да свърши от кеф че е подчинена.![]()
евала.Първоначално написано от SoLaR
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
няма такова нещо ... за къв контрол говорите след като мацката доброволно ви е пуснала там????
Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
e kak zn bez da si probvala......... mn mrazq predrasudatsi opitai puk 6te si pogovorim a i zn li 4ovek moje puk i da ti haresa![]()