.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Да бе,аз като се чукам сигурно мога да мисля как се чувствам...
    Ако имаше малко повечко акъл щеше да можеш да мислиш

По темата:Не съм правила анален секс,но със сигурност ще се чувствам "подчинена" ...

e kak zn bez da si probvala......... mn mrazq predrasudatsi opitai puk 6te si pogovorim a i zn li 4ovek moje puk i da ti haresa
    + 32123123213213

много добре го каза в този форум много хора се изказват за нещо без да са го пробвали

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    бе не знам подчинение,неподчинение... ама е уникално преживяване и чувството е страхотно
    уникално яко ако мине по план и уникално тъпо ако стане фал
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Град
    in my world!
    ами има нещо вярно....но мн мн не се мисли това..когато го правиш направо забравяш за всичко...просто е страхотно!!!!!!!!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Misha91
    АМи има нещо верно в това за подчинението,ама чак пък да свърша от това не мисля.Да определено се чувствам подчинена ама до там.Пък и до сега от анален секс не съм успяла да изпитам този митичен оргазъм
    Продължавай да опитваш!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SunShinePearl
    ами има нещо вярно....но мн мн не се мисли това..когато го правиш направо забравяш за всичко...просто е страхотно!!!!!!!!
    Аз не съм и чувала някой да е изпитвал оргазъм от анален секс. Да, може да е яко и да се изкефиш, но чак оргазъм...

Град
    v oblacite
    АМи има нещо верно в това за подчинението,ама чак пък да свърша от това не мисля.Да определено се чувствам подчинена ама до там.Пък и до сега от анален секс не съм успяла да изпитам този митичен оргазъм
    +1
    lilalvo e nebeto, lilavi sa zvezdite!
    obi4am te beb40 :*

Цитирай Първоначално написано от PurpleSky
    +1
    +1,с тази разлика ,че аз изпитвам тоя митичен оргазъм.

Re: Анален секс

Цитирай Първоначално написано от klient
    Момчета като чукате някое момиче в дупето ,чувствате ли,че сте я подчинили по някакъв начин?А момичета вие чувставте ли се подчинени като ви чукат отзад.На мен ми казаха точно това ;една мацка която чуках отзад ми каза че се чувствала подчинена и точно това чувство и действало леко унизтелно,пък което от друга страна я карало да свърши по-бързо?Вие какво мислите,защото аз съм малко песимистично настроен към това изказване?
    що не пробваме така : ще те изчукам в дупето и ти ще кажеш на всички дали си се почуствал подчинен ???

Град
    Sofia
    Попринцип на повечето мъже им харесва аналния секс ама мн малко момичета дават отзад и им е приятно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си