- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кое от двете е правилно?
Хора, добър вечер. Искам да попитам как е по-правилно да се каже: "Задоволявам нуждите си" или "Снабдявам нуждите си"?
Цял ден спорим относно този въпрос с две приятелки.![]()
Според мен е "задоволявам нуждите си", а според тях правилното е "снабдявам нуждите си", "задоволявам" не било правилно, защото звучало мръснишки и навявало мръснишки мисли.Нема такъв хилеж..
Вие сте.
Твоята гледна точка.
Другото звучи просто малоумно.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
+ освен това за пръ път чувам някой да си "снабдява" нуждитеПървоначално написано от velma
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Естествено ,че задоволявам е правилното ... Твойте приятелки нещо ....![]()
Schranz music is my world !
как става снабдяването на нуждите???!?![]()
Абе, ти защо не се спреш?Първоначално написано от ATAKABG
Да, ще пусна такава тема, НАПУК, ама не мисля, че това теб те касае.![]()
Първото печели.![]()
пък и закво "задоволявам' да изглежда и да звучи мръснишки?
примерно "задоволявам нуждата си от глад с една обилна вечеря" де са го видели тва мръснишко звучене - не знам.
+1Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
Мръснишкото значение на "задоволявам се" идва точно от тамПо начало "задоволявам нуждите си" е напълно функциониращ израз и то правилен. Докато снабдявам е доста... неточно, според мен.
You win, girl![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
+ ест,че задоволявам ,леле тея твои приятелки..Първоначално написано от Lil' Dizz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E to ne vsi4ko se spira do sex,4e da im zvu4i mrusnishki![]()
Абе, те не са някакви тъпи или нещо подобно, ама просто относно тези нужди доста поспорихме.![]()
Пхаха... Кажи им на тези твои приятелки да не се излагат така.Естествено, че "задоволявам нуждите си" е правилно.
Имах една приятелка, която казваше на хълма "небосклон".
![]()
![]()
Та тези са същата работа.
Черинке: "Задоволявам нуждата си от ГЛАД...", май не е особено правилно.Според мен се казва: "Задоволявам нуждата си от ХРАНА...".
![]()
"Задоволявам нуждите си" е много по правилно според мен![]()
Суетата.Моят любим грях.