- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разума или сърцето...
Как да разбера кога да слушам сърцето си и кога разума си? Ето, сега например сърцето ме води в една посока, а разума ме дърпа в друга. Случая е такъв, че искам да се върна при бувшия си, защото още го обичам. Но пък мисля, че пак ще ме нарани и всичко ще е както преди. И сега не знам какво да правя? Кого да послушам?
Едно изгубено момиче...изгубено в мечти...
От много неща зависи.
Поговорете си,кажи му,че не искаш пак да се повтаря това,което е било
и така.И виж какво ще ти каже![]()
аз съм в същата ситуация....ами щом го обичаш (и му имаш довереи че и той те обича) бъди с него. Но този път просто не му позволявай да те нарани...успех![]()
Ако мислиш, че той може да се поправи, бъди с него, но ако не.... няма смисъл.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Еми виж са понякога не знаеш какво да правиш, но аз винаги правя това което искам, да понякога греша , НО човек се учи от грешките си!![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Винаги е различно в различните ситуации. В твоя случай слушаш разума си, защото знаеш какво ще стане.
Да го кажем така - когато е неизвестно - сърцето. В противен случай разума.
Don't tell me what I can or can't do !
Аз попринцип слушам сърцето си...но много зависи от ситуацията. Понякога разумът побеждава![]()
аз също в повечето случай слувам сърцето си,но в други е по добре да послушам разума.Поговори си с момчето и след разговора сама прецени.Или просто ве върни назад в миналото,ако е имало пак такива недоразмуения как е постъпвал.Сама можеш да прецениш.Успех
Зависи от вас самите.Вие си се познавате.Отстрани трудно да се даде съвет.Но първо си поговерете много сериозно.Помисли колкото пъти прецениш за добре за да си наясно.Ако го искаш го правиш,ако ли не не го правиш.![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Аз по принцип слушам сърцето си , но понякога то ме подвежда!![]()
сърцето![]()
I can't stop myself from loving you <3
+1Първоначално написано от Bee*
Мисля че сега трябва да послушаш сърцето си.Във филма на любовта разумът няма роля...
![]()
слушай сурцето,то най-добре знае
![]()
![]()
![]()
И от разума и от сърцето зависи ..![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Some things are better left unsaid!
ьаь ако ми погледне6 темата на съ6тата страница 6те види6 4е съм в съ6тата ситуация и напълно те разбирам...само,че аз имам факт,който ме спира,а ти не тъй че ти казвам върни се при него!Наистина знам какво ти е и не бих ти дала необмислен съветПървоначално написано от Polska
аз винаги слушам сърцето си...един живот се живее не му мисли мн мн![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Винаги сърцето.
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Polska
едно нещо не можете да разберете явно -дори да се върнете при бившите си, нищо няма да се промени..той е същия, ти си същата...това е връзка без бъдеще и само ще се затормозяваш излишно, ако обичаш да си създаваш сама проблемите, давай... но след като веднъж е сложен край на връзката, приеми го и продължи напред..не става въпрос за разум или сърце, а за реализъм
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
От опит ти го казвам - втория път с бивши е много лоша идея. особено ако скоро сте се разделили. Оставате си същите, нещата са еднакви и края е предопределен.
Правила съм го 3 пъти... прекалено много, но винаги се залъгвам, че нещата може да се оправят. Болезнена истина - не се...
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
един малко несериозен отговор:
аз си ги деля на разума, сърцето и путката, с извинение.
по-лесно е![]()