- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плакали ли сте за някого?
Често плача за някое момче,но най-често не го правя заради самото момче,а защото си търся причина да плача тъй като ми става по-леко.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
да плакала съм ... и то дори преди 1-2 дни, но събрах сили и вече нямам сълзи за него защото той не го заслужава![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
дам ..и не съжалявам![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
да .. плакала съм .. заа .. 3 момчета мисля .. или 4 .. и всеки път като плача за някой си обещавам повече да не пролея сълза за момче .. уви![]()
От тези 4 само 1 е заслужавал тези сълзи ..
Да,само веднъж за момче,но сълзите си струваха...
Не съм плакала. Може да ме изяжда болката от вътре но не .. Явно не съм намерила човек за когото да плача .
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Да..плакала съм.. и то мн..
но не за гадже или нещо подобно...
а заради някой от приятелите ми
или по точно тка наречените ми 'Приятели"
..и помня веднъж съм плакала за едно момче..но нито го харесвах,нито му бях гадже просто...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П.-мн съм чуствителна...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Едва ли ще са много хората, които ще кажат че не са плакали..заради тая пълна несъществуваща ШИТ любоффта?! Ами да ревала съм и то не малко...ревала съм като путка.. Колко пъти? МИ не мога да преброя в последната ми връзка колко сълзи и сополи бяха.. Остава ми надеждата че няма да се повтори...
Не трябва момичета да плачем за тези загубени момчета ,които не ни заслужават.Те трябва да ронят сълзи за нас и да съжеляват за глупостта си.![]()
![]()
![]()
lil_DesSs
Естествено. Кой не е плакал?
Аз плача с повод и без повод хахах.![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
плакала съм само два пъти ... за момче ...
първият път беше доста по тежкоо
![]()
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Първоначално написано от sweetkiss9229
+1 Съгласна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Попринцип не съм много емоционална личност и трудно може да ме разреве човек но ДА плакъл съм за момиче за едно единствено момиче което мисля че го заслужава.Както съм плакъл от болка и мъка така и от радост и не съжалявам за сълзите който съм пролял.
А пък и сълзите са начин на човек да му олекне така че е хубаво да си плачеш от време на време.![]()
Жилава съм в това отношение и се старая да преживявам нещата по мой си начин, без излишни депресии и т.н.![]()
Но съм плакала за момче или по-скоро заради отношението му.![]()
da,basi tupata det sum,no go obi4ah istinski,sega nz,mn me narani s bezrazli4ieto sino,kogato go vidq,ne6y mi stava
tupa sum tva go znam,ama po princip nikoga ne pla4a za nikoe mom4e,no s nego be6e edno golqmo izklu4enie
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Честно казано аз съм от хората,които много се задълбочават в нещата,които се случват с тях и ми се е случвало не веднъж да плача за някого,което е доста тъпо особено ако е заради някой,който не заслужава и капка от вниманието ми.![]()
.. edno mom!Che s GOLQMO syrCe .. mom!Che koeto MOJE da ob!Cha .. no MOJE ! da mraz!i .. !!
да и ако мога да върна времето назад пак бих плакала за него
![]()
... да!![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
за две момчета и двете не си заслужаваха///![]()
in defense of our dreams...
да плакала съм но незнам точно защо! Сега като се замисля нямаше смисъл да го правя нищо не се промени![]()
Е, не бях ревала досега по такъв повод(аз много рядко плача въобще), но и това ми се случи съвсем скоро. Просто заради този мъж мога да плача, да се смея, мога и да се усмихвам през сълзи...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;