- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плакали ли сте за някого?
да 2 пъти 1-ния път не си заслужаваше изобщо,явно мн ми се е било насъбрало
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Да, плакала съм, но като че ли не заради самото момче, а заради болката останала в мен...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Плакала сам заради 2... и за двамата не си заслужаваше чесно казано![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Да плакала съм,но не мисля,че защото ги обичам или нещо такова.Не смятам,че е било заради тях,а просто с тях чашата преля и "се разлях".![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
as sum plakala cql mesec zaradi edin kolko sum bila tupa...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми последно плаках когато се ряазделих с класа си и с най-добрите ми приятелите.Ааа най много плача при раздяла с най близките ми хора.Дядо ми почина преди няколко месеца още плача когато се сетя за него и не сум 5 клас а сум на 15 .... Просто характера и психиката са ми такива
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
+2Първоначално написано от GeR!nCeTy
За момиче, което не го заслужава..каквото и преди да съм мислил, то сега съм 100% зад това мнение!
За момче..не съм плакала.. никога просто защото никой не заслужава дори една моя сълза!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Нещо послъгваш май...Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
За момче..
2 пъти за момче -> 1вият път не си заслужаваше ,бяхме адски малки , 2рият първите 3 дена след като скъсахме не плаках , но на 2рата седмица без него вече почна мъката...
иначе най-много плаках на раздялата с класа ми тая година... мн си обичах класа...
И аз...така ми се ядеше,а нямашеПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
МдамПлакал съм заради момиче..
![]()
![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
да плакала съм за две момчетаза едното плаках просто от каприз че не става така като аз искам и когато всичко се оправи осъзнах че момчето не значи нищо за мен и не си е заслужавало
![]()
а за другото съм плакала много пъти няма човек за който да съм плакала повече и не съжелявам защото знам че си е заслужавало и ако се наложи още много пъти да плача заради него пак няма да съжaлявам
![]()
За/ради някого?Никога! От разочарование...понякога. От гняв...много рядко. Но не и за/заради някого...
Истински съм обичала едно момче,за което съм плакала много!Лошото е,че сега май пак започвам да обичам някой,който не заслужава... и за него плаках няколко пъти,но си забраних да го правя пак...![]()
За един приятел (по скоро познат), че заминава да учи в друга държава... Само за тва. От любов не съм плакала![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
+1Първоначално написано от GeR!nCeTy
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
не не си заслужава
![]()
Първоначално написано от KillSwitchEngage
pi4 ti 6e me ubie6 cela ve4er ti 4eta myskata skusax se ve4e ve4e ne izdyrjam nae6 kak mi se qde omfg...[/img]
1 съм плакала за момче преди една година от тогава не съм ревала за момче няма и да рева![]()