- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плакали ли сте за някого?
да,плакала съм.
и не за едно момче.
Да.![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
да от радост се разревах миналия четвъртък - 17ти просто не можах да се сдържа след като чух следното по радиото:
Господин христолоф, появи се информация, че ПФК Ботев 1912 е сменил собственикът си - вярно ли е това?
христолоф: Да, да, Ботев е продаден, Ботев е продаден!
+1 ;]Първоначално написано от GeR!nCeTy
Че кой не е?!![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ СЪМ ПЛАКАЛААААААААААААААААААА ААААААААА
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
da za edno momiche![]()
![]()
Първоначално написано от Iv4eTy
Естествено,че да.Много тъп въпрос![]()
емм..плакала?!аз съм си изплаквала очите...имаше период от цял месец сяка вечер сълзи
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
da plakala sum za edno edinstveno mom4e ,no tova be6e za6toto mn durgah na nego
spodelqm mukata tiПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
The Spark
kogato mi e tejko ili tujno placha nezavisimo dali zaradi momch momiche ili dadeno neshto ..![]()
zavisi ot pishikata na choveka :P
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Мда, плакала съм много... Адски много и адски дълго... За момче, което съм харесвала и само един път заради момче, което не съм харесвала. Бяхме много добри приятели и бяхме неразделни, а той отиде да живее далеч... Тогава също плаках. Общо взето аз плача много, но поне след това ми олеква, но само до едно определено време.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Беше отдавна-бях балък.Вече е различно.За абсолютно никой не плача.
+1Първоначално написано от dobity
![]()
da,4esto se e slu4valo. nai-ve4e kogato sym dyrjala na daden 4ovek i toi me e naranil.....
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
+1Първоначално написано от Abbie_Broken
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Да,все за момчета,които не са заслужавали сълзите ми....![]()
Плакала съм само за хора,които също са плакали за мен![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!