- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плакали ли сте за някого?
-8Първоначално написано от mihichkaaa
вас все момчетата са ви виновни и все те не ви заслужават![]()
![]()
![]()
За съжеление много пъти ... заради момче // заради близки също съм плакала ... и за приятели също.Много съм чувствителна ,, * което всъщност не е плюс поради много причини.От месец на сам обаче съм си обещала ,, че няма да плача за нищо .. ии само веднъж си наруших обещанието.
btw за момчета въобще не си струва да плачеш .. те трябва да плачат за нас ...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
все за глупости...,но и за момчета съм плакала...грешка...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Никога не плача......![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.
плакала съм за,плакала съм заради момче ... едва ли е имало смисъл,но важното е,че съм плакала ...![]()
EMINEM ZAVINAGI !!!
плакала съм .. за момче за приятел за близък и роднина ...![]()
M ... kogato se vlubih istinski,plakah....prosto ti ne go iskash
idva ti ot vutre i ne mojesh da go spresh..
ujasno e................
loshoto e 4e produljavam da q izpitvam tazi bolka...
Дам, плакала съм, но аз попринцип съм си доста емоционална и май за всичко плача![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Да, случвало ми се е...![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми аз съм плакъла за приятеля си,и той също е плакъл за мен!![]()
dam .... plakala sum i zaradi mom4ete - koito ne go zaslyjavat i za mn dr ne6ta
Плача .. Много често ... Даже за хора, за които знам, че не си заслужава![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Да, много.
Беше гадно.
Сега е друго![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Всъщност да веднъж и чесно казано все още незнам за какво му отделих такова внимание,въпреки,че почти не го познавах,абе беше глупавоот тогава несъм и неискам
![]()
Не съм плакал ревал съм мн пъти заради момиче и заради раздялаКофти тръпка
![]()
Да, плакала съм. за 2 момчета до сега, но само за едното си заслужава и вс еоше плача за него.. от радост или от тъга. Просто съм много емоционална и често си плача...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Заради гаджето ми с дни съм плакала...ама той го заслужава..и ся в момента пак плача![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
ами чесно казано сигурно съм най-голямата ревла на тая планета ...![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
при мен не минава ден в който да не съм плакалаплача заради момчета,приятели и семейство
сълзите отдавна станаха част от моето ежедневие ;]
da za segashniq mi priqtel
Is everybody going crazy?!?
Пффф, да![]()
nicolepcd
.. spored men nqma momi4e,koeto da ne e plakalo za mom4e .. ddznm pone taka si mislq az.. da e taka ne moje da si tolkova bez4ystven a v pove4eto slu4ai v edna vrazka nie momi4etata mn pove4e si go slagame .. za sajalenie mn e gadno da iska6 da ne ti puka za nqkoi a vatre6no da izgarq6 napravo .. i da ne ste zaedno .. te prosto salzite ponqkoga sami se sti4at![]()
:-
плакала съм но не знам дали беше заради него или заради самата себе си.
Плаках защото го напуснах сама , защото му нямах доверие а всъщтност не ми беше дал повод да му нямам доверие.Плаках в продалжение на 2 дни и после му се обадих за да се здобрим![]()