- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плакали ли сте за някого?
Плакала съм много пъти за едно и също момче... и то все от щастие (sun)..
аз съм плакала няколко пъти, обаче не заради момчетата, а заради себе си ... в смисъл, че не съм направила нещо като хората спрямо тях и съжалявам след товатъпа работа
If you were born an original, don't die as a copy !!
Пиши на кирилица!
ShtrudeL
Последно редактирано от ShtrudeL : 02-12-2012 на 13:01
Да, плакал съм за момиче. Една приятелка преди време ми каза, че няма нищо по-красиво в един мъж, който не сдържа сълзите си, било то от радост или тъга. Склонен съм да вярвам на товаНяма нищо срамно човек да изрази емоциите си по един или друг начин, а най-истинския: чрез сълзите.
Дали момичето заслужаваше да плача за нея? Ооо да, и още как![]()
Да, но в моя случай не е голяма работа, защото аз плача от умиление, гняв, радост.. :д
Да! Много съм чувствителна. Вчера от един турски сериал се разревах, защото едно момиче се запозна с големия си брат и това ми напомни, че аз така или иначе никога няма да опозная моя и се разцвилих като магаре.![]()
Плакала съм заради момче, но рядко показвам и споделям емоциите си или чувствата си. Просто ми е трудно да ги изразя с думи.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Да, но и аз съм доста чувствителна и понякога много дребни неща могат да ме разплачат. Но , да - плакала съм , но както не можеш да се смееш на едни и същи шеги, така не можеш и да плачеш за едно и също нещо дълго време,така че...отминава.
maDamn
Е то кой не е...
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
Много.
сафсиофувстфувпи
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Постоянно си плача, дори не за момчета, както казаха още в началото, някои хора така си изливаме емоциите.![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Плакала съм .. В повечето случаи от обида и гняв, и то по-скоро гняв на себе си, защото не знам какво да правяИ през сълзи съм давала "втори" шансове, но в крайна сметка продължих напред
![]()
Не
буквииииии
момиче
Плакала съм заради края на връзка веднъж и то защото си мислех, че губя един от най-близките ми приятели, а не заради самата връзка, защото и двамата искахме да приключи. Е, оказа се, че е си е заслужавало сълзите, но това няма значение. Иначе няколко пъти ми се е случвало да плача от гняв и яд към себе си. Това е май. От тъга съм плакала много малко пъти и те никога не са били свързани с разни любови, връзки, харесвания и т.н.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
да когато съм била много обидена/наранена/разочарована
Всъщност съм много емоционална и много често си поплаквам .. Само едно момче го е заслужило до сега![]()
Разбирам че нямаш предвид тва в темата ама като видях заглавието....я се замислете...не били плакали за никой...още като бебета сте ревали за майките си ся се правите на безчувствените......
по темата: напоследък нещо ми стана навик тоя рев за момчета![]()
Да ,веднъж за бевшия си приятел тъй като майка ме не искаше да сме заедно и ни раздели ;s
Много пъти, понеже съм си чувствителна и всяка раздяла преживявам тежко, независимо дали е била с приятел или гадже![]()
Не и не бих искал ..- но на филми така лекичко .. xaxa
![]()
Азис - Хоп [music]
Плакала съм, разбира се.. май съм твърде чувствителна.В повечето случаи е било от гняв и все подобни отрицателни чувства.
Еми да, нормално, то по-добре да си поплачиш отколкото да го задържаш в себе си !