- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плакали ли сте за някого?
Плакал съм само за роднини.За приятели и гаджета в момента-няма да коментирам.Забрави просто.Докато си имаме родители всичко е безгрижие.Когато почине един от тях човек се променя много.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Да..Но само за един единствен!Не рева за всеки..Макар че още се скъсвам от рев за този така че компенсирам..
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
И аз преди така си мислех.....![]()
Направи добро- яж л***о !
Плакала съм.Доста пъти,просто съм по-емоционална
Мда... само един път обаче, тоест за едно момче...
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
за момче не .. но пък съм плакала за приятелки
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
хаха не си плакъл или защото не си обичал истински или си прекалено малък .... Според мен няма значение момиче, момче, всеки е хубаво някой път да си поплаче особено ако има рамо до себе си, приятел с който да сподели ...Първоначално написано от Bai Toq
да , плакала съм .. заради едно мом4е ;/
Illusion never changed into something real..
даааааааа....мн/пъти![]()
I can't stop myself from loving you <3
ДА плакала съм...досега за 2-ма,но много пъти![]()
![]()
![]()
Мисля, че сериозно реване се е случвало за 3ма индивида до сега, като за 3тия рева в момента и само за него си струва.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
spored men vsqko edno 3-to momi4e ot BG si pla4ka![]()
daje i vsqka ve4er si pla4e ako e izjivqva nqkakva karanica s svoqsi ili prosto e s gadno nastvoenie ako pitate men az sam revala za vseki edin koito sam imala pone za men
a za myjete prosto tova e 1:3 koito da revat za momi4eta ....
![]()
![]()
Не, никога не съм плакал за момиче! Може да ми е ставало гадно и е имало моменти, в които съм изглеждал като емо (не си мислете, че се режа), просто ми беше криво и се скатавах, но никога и сълза не съм проронвал. Когато съм бил в нас ми е било адски тъпо и неприятно, но като се събера с приятели, или отида само на даскало, тъгата бързо си отива и забравям. Всеки ден ми идваше нова енергия, както и сега понякога!
![]()
Първоначално написано от djago
Da plakala sam za sega zaradi 2 mom4eta!Vapreki 4e znam 4e nqma6e smisal ot salzi no.......taka mi olekva ot razdqlata ili ne6to drugo!!!![]()
Първо в 5-ти клас плаках за едно момче, но тогава бях по-малка и едва ли съм разбирала много. Дори не съм го "имала"... сега сме приятели и сме в един клас... Беше детска работа, дори се чудя как съм могла да съм го харесвала толкова, не че е несимпати4ен, но... тогава една уж приятелка си беше "гадже" с него...
Второто момче е момче, което наистина заслужава всичките проляни сълзи! Плача от радост, болка, мъка и какво ли още не... но едва ли бих съжалявала за всяка сълза пролята з анего. Емоционална съм![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
За много хора съм плакала. За момчета, приятелки, близки. Неизбежно е.
em daПървоначално написано от ch3ck)_y0ur_nam3
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Да, обаче си давам сметка, че си е заслужавало само за 1-2.
Обаче такъв е животът. Емоционална натура съм и ми се случва да плача. не го приемам за слабост. Когато ми е кофти - плача си и после ми минава. Иначе просто нещо вътре в мен ме разяжда и само ми е гадно.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Да,плакала съм![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Често плача за някое момче,но най-често не го правя заради самото момче,а защото си търся причина да плача тъй като ми става по-леко.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
да плакала съм ... и то дори преди 1-2 дни, но събрах сили и вече нямам сълзи за него защото той не го заслужава![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat