- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плакали ли сте за някого?
Да сега след малко ще ревна за едно момче.
po4ti seki den pla4a zaradi biv6iq si![]()
![]()
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
ще ми се повече никога да не плача....не си струва-за кво да ревеш за някого на когото не му пука и още повече-не го заслужава![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
същност беше скоро преди около месец плаках за момче просто не се сдържах иначе не съм лигава![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Никога не съм плакал за каквото и да е. Аз не съм емоционална натура, а жилава натура която не се пречупва пред нищо. Просто не ми идва от вътре....
Плакала съм за и заради момчетаПонякога това което искаме не става и така...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Плакала съм, да. Но има разлика да плачеш за някого и заради някого. Плакала съм за 3 момчета. Аз попринцип съм емоционална. Едно от тези 3 момчета беше най-добрият ми приятел, когато се премести да живее много далеч и вече не го виждах толкова често. Другите две бяха момчета, които наистина харесвах. Но ми е добре, когато плача. Изливам болката си. Плакала съм и за приятелки. С едно момиче, с което сме приятелки от 8 години, се скарахме много жестоко и много плаках.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Да и аз съм плакала за момче,което изобщо не заслужава да плача за негоНо най-голямата ми грешка е,че все още го обичам и незнам как да го накарам да ми излезе от главата
![]()
![]()
![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
даа..постоянно за всяко едно момче което се появи в живота ми..мн съм емоционална..![]()
always and forever..! ( h )
за жалост аз също съм много емоционална... и съм плакала за момчета (голяяяямааа грешка) иска ми се да не се повтаря
![]()
Случвало се е![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
emi mnogo puti sum plakala za mom4e vupreki 4e te ne zaslujavat![]()
Чесно казано до скоро не бях плакала заради момче,обаче и мене не ме отмина![]()
плакала съм. Заради гаджето си (сегашното, защото от свички към него изпитвам, това което към никого не съм! найстина мисля, че е сериозно! (това което се случва с нас и между нас)
имаше една приказка "Никой не залсужава сълзите ти, защото този, който ги залсужава не би те разплакал" има нещо вярно и в това. Но съм плака например когато съм била далече от него и ми е било мъчно, плакала съм когато сме се карали и ми е ставало гадно заради това, че сме в конфликт((, но никога не съм плакала зарди директни обиди или нападки или нещо такова никога не си го е позволил и няма и да го направи))... не съжалявам за проронените сълзи, защото знам, че ме обича. за това си залсужава, подарила съм му ги.
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
Za dve mom4eta sum plakala v jivota mi.
E,i v detskata gradina sum plakala za togava6tnata mi"golqma liubov",za koqto 6tqh da se jenq,no tova e bilo moje bi,za6toto mi e s4upil kuklata![]()
Да ... за съжеление вече май го правя прекалено често ,, *
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Да, плакала съм за няколко момчета.За момиче/моя добра приятелка/ също съм плакала като сме се карали и съм си плакала сама тайничко в къщи![]()
Плакала съм, да.![]()
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...