.
Отговор в тема
Страница 6 от 13 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 310
    Град
    Страстно село. :D
    Да сега след малко ще ревна за едно момче.

po4ti seki den pla4a zaradi biv6iq si
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Град
    Between The Hell and The Heaven
    ще ми се повече никога да не плача....не си струва-за кво да ревеш за някого на когото не му пука и още повече-не го заслужава

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    същност беше скоро преди около месец плаках за момче просто не се сдържах иначе не съм лигава
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Да,плакала съм няколко пъти за момчета..но те не го заслужаваха..
    Само за един си заслужава да плача,защото го обичам истински...за този с когото съм в момента..

Супер фен
    Никога не съм плакал за каквото и да е. Аз не съм емоционална натура, а жилава натура която не се пречупва пред нищо. Просто не ми идва от вътре....

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ем не.
    The Spark

Град
    Ямбол
    Плакала съм за и заради момчета Понякога това което искаме не става и така...
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Плакала съм, да. Но има разлика да плачеш за някого и заради някого. Плакала съм за 3 момчета. Аз попринцип съм емоционална. Едно от тези 3 момчета беше най-добрият ми приятел, когато се премести да живее много далеч и вече не го виждах толкова често. Другите две бяха момчета, които наистина харесвах. Но ми е добре, когато плача. Изливам болката си. Плакала съм и за приятелки. С едно момиче, с което сме приятелки от 8 години, се скарахме много жестоко и много плаках.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Да и аз съм плакала за момче,което изобщо не заслужава да плача за него Но най-голямата ми грешка е,че все още го обичам и незнам как да го накарам да ми излезе от главата
    tAke a dIrty pIcture

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    плакала съм за момче мн пъти

Плакала съм много пъти за момчета който не си заслужаваха.Аз съм много емоционална.

даа..постоянно за всяко едно момче което се появи в живота ми..мн съм емоционална..
    always and forever..! ( h )

Голям фен Аватара на MissBianka
    за жалост аз също съм много емоционална... и съм плакала за момчета (голяяяямааа грешка ) иска ми се да не се повтаря

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Случвало се е
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

emi mnogo puti sum plakala za mom4e vupreki 4e te ne zaslujavat

Чесно казано до скоро не бях плакала заради момче,обаче и мене не ме отмина

плакала съм. Заради гаджето си (сегашното, защото от свички към него изпитвам, това което към никого не съм! найстина мисля, че е сериозно! (това което се случва с нас и между нас)
    имаше една приказка "Никой не залсужава сълзите ти, защото този, който ги залсужава не би те разплакал" има нещо вярно и в това. Но съм плака например когато съм била далече от него и ми е било мъчно, плакала съм когато сме се карали и ми е ставало гадно заради това, че сме в конфликт((, но никога не съм плакала зарди директни обиди или нападки или нещо такова никога не си го е позволил и няма и да го направи))... не съжалявам за проронените сълзи, защото знам, че ме обича. за това си залсужава, подарила съм му ги.
    She started dyeing her hair and
    Wearing the same perfume as me
    She started reading my books
    And stealing my looks and lingerie

She's not me !

Za dve mom4eta sum plakala v jivota mi.
    E,i v detskata gradina sum plakala za togava6tnata mi"golqma liubov",za koqto 6tqh da se jenq,no tova e bilo moje bi,za6toto mi e s4upil kuklata

Да ... за съжеление вече май го правя прекалено често ,, *
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

да за любимия човек мн пъти

Да, плакала съм за няколко момчета.За момиче/моя добра приятелка/ също съм плакала като сме се карали и съм си плакала сама тайничко в къщи

Град
    Sofiя
    Да,плакала съм

Голям фен
    Град
    Лондон
    Da,za sega samo za edno mom4e

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Плакала съм, да.
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си