- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плакали ли сте за някого?
Абсолютно същата ситуацияПървоначално написано от mir4eto93
но се радвам,че вече е минало!
![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Да,доста пъти и то все за момчета,които не го заслужават,но за жалост немога да командвам сърцето си.![]()
Плакала съм за и заради хора , които не го заслужават. И не визирам само момчета ...
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Плакала съм .
Да, плакала съм.
Da plakala s1m.Be6e na 1 basketbolen lager v S1ribiq k1deto ima6e hora ot cql svqt.Toi s1otvetno ne be6e ot B1lgariq i ne govore6e bel, no vse pak se razbirahme.Vsi4ko zapo4na 1 lqto-be6e super.Na drugoto lqto pak se v1rnah i tozi p1t za po d1lgo ... no... toi si tr1gna po rano..... Be6e kato gr1m ot qsno nebe.... Cql den s1m plakala za6toto be6e 1-to mom4e koeto nqkoga s1m obi4ala istinski...
MUSIC IS MY ESCAPE....
az redovno si pla4a za edno mom4e xux![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Ми да плакала съмНо мисля ,че никой не заслужава сълзите ми така че , надали без основателна причина бих плакала за някой
![]()
да,до преди малко![]()
Първоначално написано от Lyubeto
+1 \/
...Люб0вТа е сТълБа п0 кОято0 сЕ кАчвАш сЪс сМях,а сЛиЗаш сЪс сЪлЗиИи... !
заради момиче.... май не... ама с1м ревал от яд... е така.... от яд... ЯКО КАТ' МЕ Е ЯД... ма не да влеза у стаята и да се метна на леглото... а просто... ми теч1т с1лзи... е така се1 вода... в смис1л ... нито почервенявам.. нито пра'а нек'ви физиономии, нито нищо... ха![]()
не си заслужаваше човека но да за жалост ние момичетата сме повече прецакани и на нас повече ни се налага да плачем за момчетата и за това няма да плача повече за некфи идиоти колкото и да го харесвам/обичам и т.н не си заслужава![]()
Плакала съм за много хора,които заслужават сълзите ми,но също така и за хора,които не ги заслужават (но това не смятам да се повтаря никога повече)
И още как.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
мне![]()
просто ми е ствало мн гадно но все е имало някой до мен който да ме развеселли
![]()
![]()
да за няколко момчета ...
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
дам,днес също плаках ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пффф
-8Първоначално написано от mihichkaaa
вас все момчетата са ви виновни и все те не ви заслужават![]()
![]()
![]()
За съжеление много пъти ... заради момче // заради близки също съм плакала ... и за приятели също.Много съм чувствителна ,, * което всъщност не е плюс поради много причини.От месец на сам обаче съм си обещала ,, че няма да плача за нищо .. ии само веднъж си наруших обещанието.
btw за момчета въобще не си струва да плачеш .. те трябва да плачат за нас ...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
все за глупости...,но и за момчета съм плакала...грешка...
МОМИЧЕ СЪМ!!!