- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плакали ли сте за някого?
Плакала съм .. за сегашния ми приятел .. заслужава го
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
заслужава го а !? и как го е заслужил като те е накарал да се чувстваш кофти и да плачеш
![]()
Плакала съм, не съжалявам за всички сълзи, но повече никога няма да си позволя това да страдам за грешките на другите.![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Досега не съм плакала за никое момче. Не се е намерил тоя, дето ще ме накара да тичам след него ревейки.
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Смятам, че сълзите са част от любовта и в истинската любов няма как да бъдат изпуснати.Винаги ги има, винаги са готови да потекат по бузите ни и да излеем поне малко болката си.Няма безболезнена любов, защото иначе това не е любов.Не смятам, че в случая сълзите са признак за каквато и да било душевна слабост, а напротив!
Не, не съм плакала за момче, но смятам, че когато Той дойде - и това ще стане.
ALWAYS-пише се с едно Л О.о
да,плакала съм,зарди момче
Що питаш?![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Плача за всяко лайно,което отрони гъза ми!
Да, много ме е яд по някой път ,че съм плакала за момче ама.... съм чувствителна и сълзите бликат от мен и не мога да ги спра...![]()
![]()
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
Естествено!![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Дам ..
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
даа, за всичките си бивши съм ревала, даже и за тези които аз съм зарязваласега направо си се чудя на акъла,с който съм била тогава
а иначе и сега си плача от време на време за мойто идиотче ,като ме нервира много
ама любов, кво да я прайш
![]()
Плакала съм и съжалявам. За точно един човек. Но в един момент сълзите спряха и тогава тъгата и болката се превърнаха в безразличие. А безразличието премина в гняв, когато това пречеше. Но, хей, бях предупредила въпросния индивид. Че започнах да разплаквам това създание после си беше негов проблем, не мой. ;] Всеки си има лимит, и въпросното нещо беше превишило моя много-много отдавна.
Последно редактирано от d3viL : 02-09-2012 на 11:11
Да, естествено..
Плакала съм много пъти и после съм съжалявала, защото никое момче не заслужава сълзите ми. А мисля, че да си поплачеш понякога е хубаво, защото така ти олеква, поне на мен де![]()
да, доста често си плача- за сегашния ми приятел (който всъщност ми е и бивш приятел)
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Плакала съм за момче и тои е плакал с мен! Вярно, не трябва да плачем за нещо, на което не му дреме за нас, но както по-горе казаха как да забраним на сърцето да страда и как да кажем на очите да не плачат!
24.12.2010
Да...имах период в живота си,в който заради момче съм ревала почти всекидневно,докато не получа хипервентилация и упорита мускулна треска.Не исках "това,за което плача също да плаче за мен" - просто ми се щеше да се отдам на мъката си,да изхвърля със сълзите всичко,което ми тежи и никога повече да не се върна назад - в крайна сметка плачът е полезно нещо и е глупаво човек да го потиска,ако иска да си поридае до насита (освен ако няма други хора наоколо...тогава е наложително да си сложиш pokerface-а)
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Плакала съм и за тримата момчета с които съм била . Двама от тяп не го заслужаваха и съжалявам , че съм плакала за тях . За сегашния ми приятел съм плакала , но за него със сигурност знам че си заслужава![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Плакала съм да, само един път. По принцип никога не плача, защото си мисля че няма смисъл, но се случи така че се бях захласнала по един, който просто е флиртувал с мен, а аз си мислех друго. Та така съжелявах че съм го загубила, а сега ми е супер яко че стана така.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???