.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен
    Град
    София

Re: Забравете любовта

Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Първо здравейте,

Много се чуда в днешно време какви проблеми стават с т.н. "тийнейджърска любов".Направо е по-драматична и от Блясък .Толкоз проблеми си създават и двете страни,че някой си мислят за самоубийство :X . Визирам случай от нашия край:"Две момичета (Емо стил) си разрязаха вените покрай това,че техните приятели ги зарязали.Починали на място.Ей така се проваляме живота.Като има време прекалено да се тормозим.Вместо тези години да си най-безгрижните-излишни нерви поради прекаленото гледане на филми и вживяването в тях.Вярно светът е гадно място.Но ти си Ти.Ако Ти не си го направиш хубав няма кои.Има много неща,който донасят удоволствие като любовта.Например спорта,книгите,изкуството като цяло,готвене и прочие.Говора за постоянен начин на спортуване.Така можеш да изпиташ волята си до краен предел.Да укрепнеш физически и психически.Мога да говора още много,но мисля,че схванахте идеята.Това,което искам да кажа с 2 думи е:"Забравете любовта за сега,докато не пораснем достатъчно".Благодаря за вниманието.
    Много тъпо.
    Не съм съгласна с нищо.
    Няма эначение на колко си.Не энам в какво мериш беэгрижието,но то не трябва да се асоциира с липса на емоции.Беэгрижността в тея години е това,че мама и тати дават парички,а ти само ги харчиш.Туй то.Другото е емоция.Срещаш се с някого,влюбваш се,после се раэделяте.Беэ эначение на колко си,може да иэпиташ яко чувство,което да наречеш любов.Някои хора са по-чувствителни и си правят техни си филмчета,както ти каэа-вживяват се.И кво?Няма лошо.Емоции да има-това е важното.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    любовта е нещо красиво .. никога не я забравям дори за миг ..
    по скоро съвета ми е .. правете разлика м/у физическо привличане .. и любов ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    in my world!
    ами ти може да си праиш кефа и без половинка,апък е яко като имаш някой до тебе ама не да го задълбочаваш ами просто да си се кефите взаимно без излишни тормозения сега е времето според мен да се наживее човек и трябва от всичко да опита....апък ако НАИСТИНА някой срещне истинската любов да няма само заради възраста да я изостави....но аз лично никога не бих се впускала в нещо толкова сериозно до 18 години че дори и 20
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Щом е с черно,
    сигурно е много мъдро.

"Зарежете любовта,покажете красота,
    на-на-на-на-на нанааааа"
    Ако някой се сеща за
    тази чалга-поздрав
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си