Така понеже незнаех къде да пусна темата реших да е тук.Искам да попитам каква е цената на един ipod .Знам че има различни видове и различни цени съответно ... (не пестете думи ) .И по специално да попитам за ipod touch (знам че са скъпи ...доста) ,незнам колко им е пданала цената ?
393лв
Има и по 279, но не тия touch тъпотии![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
За да не пускам нова тема,ще попитам тук.
Искам да си купя нещо на което да слушам музика на воля![]()
Обаче се колебая...
И се загледах в
това и това.
Като гледам няма голяма разлика.Всъщност разлика почти неправя,освен в паметта,но това пък е със същата памет и тук съвсем невиждам разлика...освен в цената![]()
Ако наистина iPod-а е по-добър в някакво отношение и си заслужава парите ок-но в какво?И освен това ще сгреша ли много,ако си купя простосмъртната Mp4 или там каквото се води...
мисля че няма да збъркаш с мп4 жена ми има и дайе филмчета ме тормози да ий качвам да си ги гледа ....... хах ами жени какво да се прави
GDX
Охоо страхотен е на брат ми е пристигнал вече(това му е коледния подарък) със 16 ГБ мисля,че е 299 долара ако го поръчаш от сайта на Apple и доставката излиза безплатна.Първоначално написано от ping
Аз покрай всичко това се зарибих да си поръчам iphone 3G със 16 ГБ,но се чудя дали би поддържал мрежа във България,защото все пак е направен за Американска мрежа,та ако някой знае да казва.Иначе мисля,че би трябвало да може,защото се продава и в България,но е на няква неземно скъпа цена от 1000 лева...Просто нямам думи колко е скъпо всичко в тази страна..![]()
естествено,че е по-добре да си вземеш и-пода,един приятел има такъв и е хубав.Няма да сбъркаш,а и не си купувай тези боклуци Нео...Първоначално написано от schrei
Цените на Ipod Touch започват от около 400лв.
За И-под или НЕО: Съвета ми е вземи си Creative на светлинни години са пред айпъл, препоръчвам http://plesio.bg/mp3-mp4-players-c-6...-p-234672.html или http://www.reset.bg/catalog/product_...oducts_id=4782 и двата са много добри (по-добри от Ipod-a и NEO)
3G Iphone : 3G стандарта (мисля че беше UMTS) е еднакъв за всички и навсякъде.
Можи би,имат по-добър звук и повече памет...