.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Град
    ФъФф КлубЪъ

Харесвам едно момиче, но...

ОФ, от 2-3 дни съм ВЛЮБЕН в едно момиче от съседния клас, нооо просто знам, че нямам шанс със нея...
    И ми е много гадно, като знам, че я хаРЕСВАм напразно...
    Как да забраниш на любовта да спре?...
    по скоро е изповед не въпрос

2-3 дни..ти си вече влюбен....как да спреш любовта ли?Ами спри да гледаш тъпи сапунки и да се вкарваш в някакви филми!Утре ще си влюбен в Лили от 4в клас,след 3 дена в Яна от 10г и т.н и т.н.

Тъпа любов... няма любов... |-(
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Любовта е илузия породена от липсата на алкохол !

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ForeverYour
    Любовта е илузия породена от липсата на алкохол !
    (bow)(bow)(bow) мастър си ти,мастъъър!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    любов има
    любов пламенна
    любов страстна
    любов ненаситна
    любов задушаваща
    любов опияняваща
    любов има

твоето решение се позовава на един много стар(почти колкото гравитацията) закон, формурал в себе си съвкупност от народната мъдрост, опита на поколенията и закон на физиката за движенито на частиците

КЛИН С КЛИН СЕ ИЗБИВА
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Град
    [*] ..Sin City... [*]
    Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    2-3 дни..ти си вече влюбен....как да спреш любовта ли?Ами спри да гледаш тъпи сапунки и да се вкарваш в някакви филми!Утре ще си влюбен в Лили от 4в клас,след 3 дена в Яна от 10г и т.н и т.н.
    Meчтай - все едно ще живееш вечно !
    Живей - все едно ще умреш утре ! .. ;]]

Ти на колко години си ?
    Съжалявам, но по изказванията и разбиранията ти за любовта, съдя че си най-много 5-и клас..хайде 6-и

Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    +1
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

2 дни,5 часа,34 минути и 56 секунди от както си се влюбил waaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwww
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    София
    Слушай сега пич... аз няма нещо да те ебавам като другите тука , но да ти кажа, не ги разправяй тея глупости "знам, че нямам шанс с". Е ти какво, ходиш по момичетата, които ти се връзват на опашка зад тебе ли?! Щом те кефи тая мацка, я налазвай. Първо се запознай с нея ако вече не си го направил, потърси тема за разговор (като изключим тъпизми от кое ти е любимото шоу, или цъкаш ли CS) *както повечето ми ретарди приятели* , покани я някъде на по кафе, или нещо и лека-полека ще си дойде всичко на мястото. Ееее братче, колко дискусии се появиха за седмица в тоя форум на тая тема. Колко ли теми има изписани в сайта за любовта и какво да правим с нея.

Разбирам, че те е шубе, ама се стегни. Братле и тя е човек като тебе бе, няма да те изяде. И тя сере, и тя яде, пие вода и диша, и говори едновременно като теб. Какво го овърташ. То ти докато и кажеш нещо друг я е хванал.
    Цитирай Първоначално написано от djago
    следващата тема ще е за скъсан гъз и съвети как да иде на лекар и да му го зашият

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SoLaR
    Слушай сега пич... аз няма нещо да те ебавам като другите тука , но да ти кажа, не ги разправяй тея глупости "знам, че нямам шанс с". Е ти какво, ходиш по момичетата, които ти се връзват на опашка зад тебе ли?! Щом те кефи тая мацка, я налазвай. Първо се запознай с нея ако вече не си го направил, потърси тема за разговор (като изключим тъпизми от кое ти е любимото шоу, или цъкаш ли CS) *както повечето ми ретарди приятели* , покани я някъде на по кафе, или нещо и лека-полека ще си дойде всичко на мястото. Ееее братче, колко дискусии се появиха за седмица в тоя форум на тая тема. Колко ли теми има изписани в сайта за любовта и какво да правим с нея.

Разбирам, че те е шубе, ама се стегни. Братле и тя е човек като тебе бе, няма да те изяде. [color=redИ тя сере[/color], и тя яде, пие вода и диша, и говори едновременно като теб. Какво го овърташ. То ти докато и кажеш нещо друг я е хванал.
    Напълно подкрепям това мнение.

П.П. Имаше един лаф, с който можеш мегамного да сдухаш мацка - като й кажеш: "К'во кат' си мацка, нали и ти сереш?"
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    София
    Хахахха точно така! Всички сме еднакви, както и да го погледнеш. Но пък понякога и аз трябва да се поотпусна и да си припоням това изречение. Тоя лаф ще ми служи добре за напред! 10х
    Цитирай Първоначално написано от djago
    следващата тема ще е за скъсан гъз и съвети как да иде на лекар и да му го зашият

Ако от всеки като събирах по една стотинка такса месечно сигурно щях да съм мулти милиардер....отчаян сдухан комплексиран и те е бъз да си мръднеш пръста да не сгрешиш...давай смело пък като не стане би му майката пички колкото си щеш има толкова много че до 300 години да живееш няма да ти стигнат да им се накефиш...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

много сте влюбчиви бе
    браво на теб
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

Щом толкова я обичаш - не чакай, покажи и го по някакъв начин. Ако вече намеренията ти не са сериозни, друг проблем.
    The way you walk, the rhythm when you’re dancing
    Every inch of you spells out desire (desire)
    You’re such a rush the rush is never ending, now
    You got it
    You’re wow, wow, wow, wow
    You got it
    You’re wow, wow, wow, wow

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: Харесвам едно момиче, но...

Цитирай Първоначално написано от assd22
    ОФ, от 2-3 дни съм ВЛЮБЕН в едно момиче от съседния клас,
    И как така за "2-3 дни" се влюби?По-скоро е само увлечение.
    Цитирай Първоначално написано от assd22
    Как да забраниш на любовта да спре?...
    Това също е невъзможно.

Град
    ФъФф КлубЪъ
    споделих й, ама тя ме отряза, аз ипаднах в депресия и вече съм емо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си