Цитирай Първоначално написано от SoLaR
Слушай сега пич... аз няма нещо да те ебавам като другите тука , но да ти кажа, не ги разправяй тея глупости "знам, че нямам шанс с". Е ти какво, ходиш по момичетата, които ти се връзват на опашка зад тебе ли?! Щом те кефи тая мацка, я налазвай. Първо се запознай с нея ако вече не си го направил, потърси тема за разговор (като изключим тъпизми от кое ти е любимото шоу, или цъкаш ли CS) *както повечето ми ретарди приятели* , покани я някъде на по кафе, или нещо и лека-полека ще си дойде всичко на мястото. Ееее братче, колко дискусии се появиха за седмица в тоя форум на тая тема. Колко ли теми има изписани в сайта за любовта и какво да правим с нея.

Разбирам, че те е шубе, ама се стегни. Братле и тя е човек като тебе бе, няма да те изяде. [color=redИ тя сере[/color], и тя яде, пие вода и диша, и говори едновременно като теб. Какво го овърташ. То ти докато и кажеш нещо друг я е хванал.
Напълно подкрепям това мнение.

П.П. Имаше един лаф, с който можеш мегамного да сдухаш мацка - като й кажеш: "К'во кат' си мацка, нали и ти сереш?"