.

Виж резултатите на анкетата: vie po4itateli li ste na romantikata

Гласували
59. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

45 76,27%
  • ne

14 23,73%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Романтични момчета

imam edno vupros4e edno momi4e na okolo 15 godini bi li haresalo romanti4no mom4e za6toto az mislq 4e sum edin ot malkoto ostanali po4itateli na romantikata ta za tva pitam mojeli da su6testvuva takova momi4e

Град
    в мечтите ти
    Аз обичам романтиката стига да е в умерени граници и в подходящ момент.Крайностите не са за препоръчване-нито втилясване от любов и романтика, нито изцяло липсата на романтика.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    София
    Братле ти си точно като мен... и аз съм един романтик, ама в наше време романтиката е отживелица. Вече е от бара, в леглото, тряс, до утре. Няма такива вечери, други меки целувчици, поеми други ми ти такива лигавщини. Всичко опира отново до секса и като хората го желаят толкова много, въобще забравят за романтиката, или просто въобще не я търсят.
    Цитирай Първоначално написано от djago
    следващата тема ще е за скъсан гъз и съвети как да иде на лекар и да му го зашият

miii az li4no sum romanti4na da no si ima vreme i mqsto

И аз харесвам романтичните хора....като мен !

обичам я, но за всичко си има граници и време и място
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

В границите на нормалното да
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

И мен ма кефи.

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Според зависи
    Направи добро- яж л***о !

Романтиката е нещо, без което не може, но и нещо, с което не бива да се прекалява. Имало е момчета, които просто ме ПОБЪРКВАТ с постоянните си романтични изблеци, които в един момент ми напомнят повече на лигня. Разбира се, и другата крайност е неприятна - тези, които дори ще ти забравят рождения ден. Хубаво е да си някъде по средата Да умееш да преценяш момента и тогава да правиш романтични жестове, но това не значи всеки ден да й носиш цветя и т.н.

Имай предвид, че едно 15-годишно момиче трудно може да се нарече жена, тъй че има огромна вероятност да не умее да цени истинските жестове, които един мъж може да направи за нея (има голяма вероятност и ти да не можеш да ги направиш, но да приемем, че си надскочил годините си), тъй че внимавай - не я затрупвай с "романтизма' си
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Ето, че повечето си признават - и аз оичам романтиката, ама изразено по деликатен начин, не понасям лиготии - сърчица, пухчета, розово, розово, розово..бляяяк...
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

харесвам романтиката , разходка,вечеря на свещи,цветя.....

И аз ще се включа към общото мнение, харесвам романтиката, но не бива да се прекалява. В днешно време романтика е може би в малко по различна орбита спрямо преди години. Не намирам за романтично да пея серенади и да цитирам Шекспир, клише е, не че всеки го прави в днешно време, но мисля че има достатъчно такива филми, което е достатъчно.
    И все пак всичко може да бъде погледнато от "романтичен ъгъл". Малко и аз се пооплетох в мислите си

Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Аз обичам романтиката стига да е в умерени граници и в подходящ момент.Крайностите не са за препоръчване-нито втилясване от любов и романтика, нито изцяло липсата на романтика.
    На същото мнение съм!

Град
    Шумень
    Всички имат едно виждане за романтиката - рози, поеми, разходки в парка и откраднати целувки, някой да ти засвири на китара/пиано/флейтичка.... Тва е лигаво. Изобщо не ми харесва. Аз романтика намирам във съвсем различни неща, които за хората не са никак романтични за тва отгворих с 'ne'
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    +++
    in defense of our dreams...

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от DeCuTo0
    обичам я, но за всичко си има граници и време и място
    +1
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

такъв съм си от както се помня и ми харесва

Цитирай Първоначално написано от SoLaR
    Братле ти си точно като мен... и аз съм един романтик, ама в наше време романтиката е отживелица. Вече е от бара, в леглото, тряс, до утре. Няма такива вечери, други меки целувчици, поеми други ми ти такива лигавщини. Всичко опира отново до секса и като хората го желаят толкова много, въобще забравят за романтиката, или просто въобще не я търсят.
    Жалко че няма повече като теб

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не,не съм романтична и никога не съм харесвала романтиката,приятелят ми също не е

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Да, разбира се, даже я обожавам

хаха тва да вземе да ми рецитира или вечери на свещи хахахах не са за мен

Естествено, че ДА! Малко романтика никога не е излишна
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Харесвам романтични момчета, но те вече са на изчезване.
    Eat bunnies, not SHIT!!!

Saatana vittu perkele!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си