- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vyzbujdashti sms-si
Znam 4e ima milioni takiva temi ama nqmam vreme da tarsq shtoto e speshno molq vi kaje te mi nqkav brutalen vyzbujdash i sexy sms ama da ne e nqkav mili4ak mi nqkav po grub ako mojee pllss pomognete mi
i izvinete za latinicata
LoVe Is PaiN.....!!!
http://tatyana.hit.bg/materiali/nauka/nauka_sms.html
Следващия път използвай Google... просто напиши sex sms![]()
Първоначално написано от djago
na kolko godini si ti be![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
sere mi se
xq
Първоначално написано от yuppy
![]()
![]()
'iskash li da si sloja dupkata na gazO na slushalkata a ti da si zavresh kuro na govoritelq" ?![]()
![]()
![]()
Мило обичам те но мисля че е време да скъсаме.................................... .................................................. .няколко чаршава от секс..!!![]()
OooOoO gramotnata kukla deto zabremenqla prez ustata, kakvo se izkazvash edva li znaesh neshto po kakuvto i da bilo vupros ?!Първоначално написано от kukla_69
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Първоначално написано от SoAfraid
кво кво я кажете как е 'забременяла' тая ве,че съм изтървала![]()
zabremenqla daje s triznaci
eto tuka vij neinata tema ;] http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=202394
po temata tuk ne e vajno kakuv sms shte namerish ti vajnoto e ti da go izmislish i da se znae che e bil ot tebe tva sushto e dobro, ako uspeesh da izmislish![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Я се скрий бе пикло, смси ше ти мисля..
ей сопол, кой та кара пък точно ти да мислиш смс ве.Първоначално написано от Btlin
<N>
Първоначално написано от SoAfraid
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Хаха, бегай бе месо недоклатено, селянин хои чукай овцете...Шти каа кой МА кара..Първоначално написано от Neftochimic
По-възбуждащо от това здраве му кажиПървоначално написано от Btlin
![]()
![]()
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Амии веднъж като бях в приятеля ми и бяхме с техните в хола и гледахме някакъв филм и на мен ми се правеше секс и му написах нещо от сорта на : Искам аз и ти сами оттатък,с палавото ти езиче да си играеш с мен,да ти го поема със устата а после целият да е във мен..искам да ме чукаш страстно ..нещо подобно беше![]()
![]()
![]()
![]()
след като го получи веднага изтича в стаята иии....
![]()