.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia

Плосък задник!

Ей хора имам един проблем който не е чак толко сериозен но ме дразни значи имам прекалено плосък задник да не кажа че изопщо нямам ,а пък ако реша да напълнея всичко ми се лепи по корема. Някой ако знае нш по въпроса плс да пише

Град
    в мечтите ти
    Сложи си подплънки
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Сложи си подплънки
    да човек .. много умно , момичето те пита как по естествен начин да ''напълнее'' в дупето .. между другото аз иам същия проблем .. ;д

Сложи си подплънки
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Ако си момче е хубаво да си с плосък задник!мЕн лично ме кефат точно такива момчета!Но ако си момиче и е такъв, а като ядеш ти се лепи по корема няма решение!

monttitty И аз съм така, казаха ми че момичетата които пълнеят на корем а имат супер плосък гъз имат така наречената мъжка конструкция..Да не ти пука че си така момчетата са луди по това да си с микроскопично дупе
    Яжте моркови, да сте здрави!

Град
    L.A. \ Moscow
    спокс .... пак ще те чукам!
    Raise your fist!

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от МоркоФка
    monttitty И аз съм така, казаха ми че момичетата които пълнеят на корем а имат супер плосък гъз имат така наречената мъжка конструкция..Да не ти пука че си така момчетата са луди по това да си с микроскопично дупе
    Tva poslednoto izre4enie e pulna glupost

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Дъска!
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

това е конструкция на тялото по естествен начин не може да се коригира-може би след време пластична операция

Цитирай Първоначално написано от snejana67
    това е конструкция на тялото по естествен начин не може да се коригира-може би след време пластична операция

ami min godina po biologiq ni bqha spomenali za takova ne6to. mai nqkakva gre6ka imalo v nqkakva hromozoma ili ne6to takova i prosto nqma na4in da go promeni6. kazvali sa mi za o6te edin takuv slu4ai ama az li4no ne sum vijdala hora s plosko dupe. nz kak moga da ti pomogna ama s qdene nqma da stane ...
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Ако си момче е хубаво да си с плосък задник!мЕн лично ме кефат точно такива момчета!Но ако си момиче и е такъв, а като ядеш ти се лепи по корема няма решение!
    Ти сериозно? Бившия ми беше със задник, който все едно с брадва са му го отрязали, отврат е...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на mynichka
    ще си останещ с плоско дупе
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от MostHated

о колко мило... ..винаги готов да се притечена поммощ
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    Цитирай Първоначално написано от MostHated

о колко мило... ..винаги готов да се притечена поммощ

според мен ако правиш упражнение за стягане на задните части може вместо тлъстинки там да се нарупат мускули от които да се изград задникът ти (не мога да повярвам че го казах но поне аз така мисля ....знам знам звучи тъъъъъъъъпо! еми кво да се прави.. )
    in defense of our dreams...

Хах има разлика между плосък задник и микроскопичен задник и то голяма! ще ме убиете..
    Прави упражнения за стягане,може и да се пооправи

Град
    София
    ми аз пък си имам нормални дупе,ама пак пълнея на корема ,а не на краката(момиче съм).За мен това не е никак зле де,но с плоския задник проблема си е кофти

Цитирай Първоначално написано от DeCuTo0
    Сложи си подплънки
    Много интересно като давате такива оригинални идеи как ще ходи на плаж с тия подплънки или как ще прави секс?
    А иначе,ако си ти е такова тялото,едва ли можеш да направиш нещо.

Защо не си потърсиш някви упражнения в нета за дупе? Според мен, ако се напомпат мускулите на таза, може и да изгежда,че дупето ти е по-релефно, де да знам.

Сложи си подплънки

ako ne ti e mn plosko sum 4yvala 4e moje da se opravi s yprajneniq tursi v neta

http://www.bb-team.org/exercise/1506/
    ako hodi6 na fitnes polzvay taq ma6ina ili p1k ako nqma6 vreme za fitnes zema6 edna malka 6tanga na vrata i klqka6 dokato upre dupeto na zemqta nqma kak dane stane g1za po tw1rd i po stegnat i izp14en

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    абе басиии идеите давате с подлпънки някои хора имат нужда от помощ но какту и да е ти най добре прави упражнения пове4е бягай
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    pravi yprajneniq za dype za da ti se nabubne myzskyla pone...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си