.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

достатъчно е за 2 години да им кажа ....

охх... за първи път пиша в саитове ...незнам от каде да започна тай като сам новак ще разправя малко за себеси аз сам едно момиче и сам на 17 почти (1991) но имам такъв проблем че наще са така де мн строги с мен а аз сам на 17 обаче си имам един приятел от Русе (19 години) виждаме се често в месеца 2,3 пъти но вече ми писна само да се крия и да лъжа наще та незнам дали разбрах те, но наще имат против връзката ми аз им намекнах малко ( дали мога да си имам приятел?)за него но те ми казаха че още сам била много малка - да малка сам но до сега сам имала само 2-ма този ми е 3-я но все още не сам го направила защото ако разберат ... сигурно ще ме експидират от нас а за приятеля ми... а да не говоря за другите комщии и приятелки всеки е по 3-4 дена с различни не че искам да сам с други но просто искам да сам смоя мисля че достатъчно е за 2 години да им кажа но проблема е ...как?! ..... незнам за това моля ви даите ми съвет

запознай ги с него...така ще видят, че имаа сериозни намерения
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    София
    Като им кажеш, че колкото повече ти забраняват толкова по-лошо става и така само ти вредят. Не могат на такава възраст да ти кажат, че не може да си имаш приятел. Налей им малко акъл на старомодните си родители и им обясни, че живота си е твой и можеш да избираш дали да имаш приятел или не. Много родители се опитват да си налагат мнението, но за жалост почти винаги става така, заради бъзливите си деца, които не смеят да им кажат 1 дума.

Обясни им, че така искаш и готово. Не може цял живот да стоиш сама. Ако стане на въпрос им обясни, че имаш нужда от някой до себе си, на който да споделяш, с който да излизаш и оцветявай с още каквото се сетиш.
    Don't tell me what I can or can't do !

Единствения нячин е както пише в подписа ми "С нахалство към прогрес..."
    Натяквай им постоянно и нарушавай правилата системно...поне при мен имаше ефект ...що наказания дори и бой съм отнасял за сума ти неща които не ми поволяваха...ама ся немам никфи проблеми сега са си съвсем в реда на нещата...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Натяквай им постоянно и нарушавай правилата системно...поне при мен имаше ефект ...що наказания дори и бой съм отнасял за сума ти неща които не ми поволяваха...ама ся немам никфи проблеми сега са си съвсем в реда на нещата...

нарушавай "правилата им" ще викат известно време и ще се примирят ... няма къде да отидат
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

малко или много разбрах маи че трябва да сам срещу тях но сам сама и малко ма е стрях а и приятеля ми каза да им кажа но мисля че е малко рано но все пак сме заедно с него от 2 години и незнам как да им кажа и плус това ми омъзна да ги лъжа незнам .... все пак благодаря за съветите

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haterkata
    А така.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на mynichka
    2 години не са никак малко ..казвай им ..Успех
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Обаче добре звучи С Нахалство към прогрес Яка мисъл

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София

Re: достатъчно е за 2 години да им кажа ....

Цитирай Първоначално написано от mrazq_sE_f
    сигурно ще ме експидират от нас
    ...
    Нямам думи вече............

представям си въпроса мамо тате мога ли да имам връзка??
    а сега сериозно помисли си дали той е човека за теб и не прибъпзвай с нищо

Град
    Sofia
    това е много глупаво-ти си на 17,скоро ще на правиш 18,пълнолетие,трябва да си свободна,а сега си като в затвор имам чувството-следят те с кой излизаш,какво правиш и т.н.Много момичета още от 13-14 са много по-свободни да правят каквото си искат и да излизат с който си искат-можеш и ти да го правиш,стига само с вашите си се съобразявала.Решете проблема на един разговор,смятам,че това ще помогне.УСПЕХ!

Град
    Yambol
    zna4i naistina ne si ve4e malka,te prosto se darjat taka o6te s teb ,za6toto ti vinagi za tqh 6te si malkoto im dete,maika mi be6e sa6tata,no az q lagah mnogo i za vsi4ko,i eto 4e zabranite ne pomagat,kato iska6 ne6to pak 6te go napravi6 no za6to trqbva da laje6.A sega maika mi e korenno razli4na ot kakto q zapoznah s priqtelq mi i toi jivee v nas dori(jiveem zaedno) tq se promeni mn,dori tolkova svikna s nego mnogo go haresa i taka....da ne prodaljavam 4e.....nqma da mi stigne i 1 den

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Поговори с тях,те трябва да разберат,че на 17 години изобщо не си малка за приятел.Ако им обясниш положението и им се противопоставиш по този въпрос,може и да те разберат.Успехи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си