.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Постоянната МАНИЯ !!!

Здравейте!
    Аз съм момиче на 17 год и искам да засегна една много обсъждана тема. За килограмите... Тази тема напоследък ми стана мания. Не знам защо, но постоянно мисля за това. Аз съм висока 168 и тежа 52-3 кг. Обаче стана ли повече и почвам да си внушавам едни глупости и се чувствам некомфортно в тялото си. Но въпреки това досега никога не съм спирала да се храня за да отслабна. Тоест гледала съм да хапвам умерено и съм наблягала на некалоричната храна.

Та искам да ви питам вие интересувате ли се от това колко кг сте или за вас е по-важно как изглеждате?( btw човек изглежда така, както се чувства!!!) Не знам защо аз напоследък съм се вманиячила с тези тъпи килограми! При вас как е?

Всеки иска да изглежда добре.Това при теб е нормално само да не се вманиачиш още повече.Спортувай редовно и определено ще бъдеш и ще се чувстваш по-добре вместо постоянно да се чудиш напълняла ли си или не .

и аз съм такава постоянно се оглеждам си казвам абе много съм дебела или много слаба за мен е много важна външноста
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Еми .. аз не гледам килограми.На кантар се качвам само, когато ходя на профилактичен преглед.. през останалото време си се гледам в огледалото Аз по принцип не обръщам толкова внимание дали съм качила кило, дали не съм .. щом се чувствам комфортно ми е идеално , ако ще и 100 да стана Надявам се тези внушения, когато качиш някое килце да не идват от някой недоброжелател, защото ще е жалко да се чувстваш некомфортно в собственото си тяло заради някой/някоя.
    И това, че не си спирала да се храниш с цел отслабване е добре, че не си го правила.Не го и прави. Научи се да обичаш тялото си.Каквото и да е то.. Късмет и не се притеснявай толкова! (:
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    В края на лятото и аз се вманиачих на тема отслабване/килограми. Спрях да се храня и започнах да спортувам и все си намирах някаква физическа работа колкото да хабя енергия. В началото на ден хапвах най-много по 1 плод или въобще не ядях. Отслабнах АДСКИ много за изключително кратко време. Сега свалям килограми по-бавно, но като се кача на кантара и видя, че съм качила дори 500 гр и се паникьосвам. Така, че спокойно, не си само ти вманиачена на тази тема..
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    В края на лятото и аз се вманиачих на тема отслабване/килограми. Спрях да се храня и започнах да спортувам и все си намирах някаква физическа работа колкото да хабя енергия. В началото на ден хапвах най-много по 1 плод или въобще не ядях. Отслабнах АДСКИ много за изключително кратко време. Сега свалям килограми по-бавно, но като се кача на кантара и видя, че съм качила дори 500 кг и се паникьосвам. Така, че спокойно, не си само ти вманиачена на тази тема..

По темата:Не се интересувам от килограмите си,а от външния си вид

Град
    то не е град,а джунгла...
    аз на числа не се сдухвам, ама ако забележа, че някоя дреха ми е подозрително умаляла, тогава вече ми е тъпо

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    В края на лятото и аз се вманиачих на тема отслабване/килограми. Спрях да се храня и започнах да спортувам и все си намирах някаква физическа работа колкото да хабя енергия. В началото на ден хапвах най-много по 1 плод или въобще не ядях. Отслабнах АДСКИ много за изключително кратко време. Сега свалям килограми по-бавно, но като се кача на кантара и видя, че съм качила дори 500 кг и се паникьосвам. Така, че спокойно, не си само ти вманиачена на тази тема..

Не е чааак толкова смешно.. просто в бързината съм написала кг вместо гр.. Поправих се
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a

Не е чааак толкова смешно.. просто в бързината съм написала кг вместо гр.. Поправих се
    Е ясно,че е по погрешка,но ми стана наистина смешничко

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Важно е огледалото, не кантара.

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Абе това наистина е много порочна мания.. Аз
    лично никога не съм пазила диета нито сам спортувала с цел отслабване и
    пак сам си слаба (не много де, но не сам някаква каде не върви ми
    направо се търкаля) Може и да прозвучи малко "скромно", но си е тъка.
    Не виждам смисъл в това да пазя диета..без това после па си връщам
    килограмите
    Целта е да си семпла и симпатична, а не някаква, която на всяка цена
    трябва да е слаба...приеми се такава каквато си, не мисля, че си чак
    толкова дебела

Супер фен
    Град
    Своге
    А бе сега не мога да отрека,че не се вълнувам от килограмите си .Принципно и аз преди се бях вманиечила на тема килограма,обаче се взех в ръце и с риск да прозвучи малко нескромно адски много си се кефя на фигурата в момента
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Важно е огледалото, не кантара.
    +1

Re: Постоянната МАНИЯ !!!

Цитирай Първоначално написано от влюбена91
    Здравейте!
    Аз съм момиче на 17 год и искам да засегна една много обсъждана тема. За килограмите... Тази тема напоследък ми стана мания. Не знам защо, но постоянно мисля за това. Аз съм висока 168 и тежа 52-3 кг. Обаче стана ли повече и почвам да си внушавам едни глупости и се чувствам некомфортно в тялото си. Но въпреки това досега никога не съм спирала да се храня за да отслабна. Тоест гледала съм да хапвам умерено и съм наблягала на некалоричната храна.

Та искам да ви питам вие интересувате ли се от това колко кг сте или за вас е по-важно как изглеждате?( btw човек изглежда така, както се чувства!!!) Не знам защо аз напоследък съм се вманиячила с тези тъпи килограми! При вас как е?
    macka az sum 169 sm i sum 62 kila i mi edsi gadno ama se prejivqva

Мене от време на време ме хваща манията, започвам да се самонавивам да почна дета, ама така и не стигам до там.
    Била съм 2 седмици на диета, дъвкала съм и дъвки, и упражнения съм правила, свалих малко амаа не много
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Re: Постоянната МАНИЯ !!!

Цитирай Първоначално написано от F@ntom4e
    macka az sum 169 sm i sum 62 kila i mi edsi gadno ama se prejivqva
    И аз съм така.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

164см 41 кила
    Яжте моркови, да сте здрави!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Изобщо не обръщам внимание на килограмите, харесвам си се. Супер слабите девойки, които се гордеят със своите... 40 кг примерно или някакво подобно число, винаги са ми изглеждали супер грозно слаби. Тъпо е когато момиче прилича на клечка за зъби. Но... за сметка на това пък си имам достатъчно други мании...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    в мазето ;dd
    всеки иска да изглежда добре и да няма проблем с килограмите но малко се стремят към това ... повечето имат желание но нямат воля ... както и да е' наистина е важно не колко килограми си а как изглеждаш аз например много искам да отслабна с няколко кила но ако спра да се храня и започна някоя диета в която се яде по 100гр ( хиперболизирам де ) на ден направо ще умра и няма да мога да издържа .. пък и това не е здравословно за подрастващите тийнове като нас .. така че се стремя просто да ям по-малко и изключвам много калоричните неща от менюто си (макар че напоследък доооооста съм се поотпуснала ) .. та така .. а забравих да спомена че важно значение има и спорта .. повечето поддържат фигура с фитнес... йога... тае бо .. танци.. плуване ... баскетбол и др спортове
    така че винаги има начин - само се иска голямо желание и силна воля

П.П - много се дразя когато видя момиче да казва охх много съм дебела а като напише колко килограма е не трябва да отслабва аа да напълнее .. какви са тия хора не знам къде за бога виждат тия ГОЛЕМИ мазнини

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    MDa no kolkoto pove4e se vmania4avam tolkova pove4e qm NQMAM VOLQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Не са важни килограмите, а това как изглеждаш. По принцип и аз постоянно се тегля, но съм далеч от мисълта за диетите защотото искам да си запазя големината на бюста а при диета от там пързо се смъква... затова само спорт

Мания не ми е ставало никога. Следя си килограмите.
    Лятото качих малко и смятах да свалям есента. Истината е обаче, че повечето ми близки и приятели бързо ме отказаха от идеята и честно казано в момента с тези няколко килограма от горе се чувствам 100 пъти по-добре. Никога не съм внимавала и какво ям. Ям почти всичко, просто като видя нещо вкусно и не мога да не го опитам (но не в промишлени количества). Един път седмично разтоварвам.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Никога не съм се вманиачавала пък и мисля че си добре сложена,по мерките които даде!

Голям фен Аватара на akinom
    Преди и аз бях като теб. Ужасно се вманиачавах в теглото си в това как изглеждам( дебела ли съм грозна ли съм смотана ли съм .. тъпа ли съм ;д ) , но това време отмина.. вече съм по отговорна и сега вместо да се интересувам от това колко тежа, си гледам учението ( е разбирасе държа и на външния си вид) но понеже ме приеха като маникенка си имам достатъчно самочувствие и не се комплексирам , но се старая да имам добра визия. Така че и ти ще го преудолееш мила временно е .. ГЛЕДАЙ ПОЗИТИВНО НА НЕЩАТА !!!

между другото точно така се става анорексичка-започваш да обръщаш прекалено мн време на килограмите и на това какво ядеш
    Twilight FANPIRE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си