.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Търси се.../съвет/

Темата може да ви се стори глупава,а и се чудих в коя секция да я сложа,ама...
    Че да тая година ще сменям даскалото ще бъда 8.И се надявам покрай това да мина на тъно-тоест да се успея да получа това което искам.
    -Синя коса и пиърсинг.
    Като се има впредвид че майка ми е старомодна/подметнах преди дни че една фр на 16 се е боядисала и тя-ами то това са глупости!И едно перо да си сложи.То това е за хора завършили учлище-бяха думите и/-и все се съобразява с хорското мнение и бля бля..едвали би склонила,а и незнам как да и подхвърля че искам.Баща ми няма думата,ако тя склони,нооо незнам как да и кажа,незнам кога-дали към началото на следващата учебна година или?И изобщо бих ви била благодарна за всякакви съвети :/
    А,когато вие искате нещо малкoо по-така да речем как го постигате?Как казвате на родителите си?Дейстате ли драстично дори и без тяхно знание?
    Макар и глупава за някои /или всички/ за мен това е важно.И като знам как би реагирала на подобно подмятане от моя страна-съвсем губя представа как да започна,а не искам да я нараня като го направя без нейно позволение.Тя държи на тези неща и макар и от моя страна една такава постъпка без нейно съгласие да означава разпореждане с моя живот за нея това е потъпкване на родителския авторитет.Честно казано понякога много ме дразни,но...какво мога да направя освен да чакам да стана на 18 за да съм напъъъъълно свободна.
    И така,съвети?

Може би защото съм на 4 кафета или пък защото ме цепи главата, така и не разбрах какъв ти е проблема?

Или по-скоро аз така и не си формулирах въпроса правилно хах...ама айде простено ми в 3 сутринта...че :
    Искам синя коса и пиърсинг/и/ (абе и тату не отказвам,ама то може и без предварителни известия)
    -И да как да поставя въпроса на майка ми,така че да каже да.
    О_О ама и като гледам колко букви съм изяла...и колко неразбран е 1 пост,не се учудвам чe има неразбрали...

Хехe да си имам проблемите,дe...ама нз за мен е важно .. ;/

Исканията ти са типично тийнейджърски. След няколко години ще се окопитиш и няма да изпитваш нуждата да демонстрираш колко си различна,единствена,щура или както искаш го наречи.

Обясни това на майка си. Какво ще й коства да ти позволи малко свобода? Все пак не говорим за наркотици,проституция и алкохол. Промяната в цвета на косата няма да промени характера ти.

Хаха, не знам как да й го кажеш , така че да не й подкопаеш родителския авторитет. Това със синята коса ми изглежда много смешно, но както ти си решиш. Пиърсингът си е нещо нормално, можеш да си сложиш магнит да видиш как ще подейства и ако не ти се карат да се пробиеш .
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

еми..квото и да и кажеш тя няма да те рабере и няма да ти позволи нито се боядисаш нит нищо....Така че ако искаш мн да се боядисаш и да напраис пиърсинг направи си тайно ...после мамчето ти ще разбере сиорно ще има скандал но при свършен факт Успех мила
    И към дъното да тръгнеш дори,
    ще съм с тебе чуваш ли.
    И лицето твое над водата ще държа,
    за да не потънеш никога.
    Дори живота да те промени,
    ще те обичам чуваш ли.
    И каквото мога и не мога ще ти дам,
    няма никога да те предам.

майка ти е права за синята коса
    и аз не бих дала на детето си да се прави на клоун - пак лично мнение
    за пиърсинга - всичко с времето си,след месец,два,три,година щи даде спокойно ...
    EMINEM ZAVINAGI !!!

синя коса постави ги при свършен факт и готово каквото стане

Мега фен Аватара на mynichka
    Направо им казвам какво искам и когато не стане ..почвам да се сърдя и ..те ми дават
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    in my world!
    ми аз пък само съобщавам на родителите ми нещата не ги питам ама за синята коса направо ме разби и аз да бях нямаше да позволя на детето си,моли я мн ама мн за пиърснга около 1 седмица само тва и говори няма как да не ти даде
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мерси много за отговорите Очаквах да буда линчувана.

А,пиърсинга искам да е на долната устна...и на езика,но да започнем с устната хах
    А,синьото все още незнам дали искам да е много синьо /за пример цвета на екипите на Левски...нещо такова/ или черно със син оттенък-което смятам че ще ми отива повече,а и не е толкова фрапиращо...
    Но,още се чудя как да и сервирам какво искам....в смисъл в какво време и примерно към началото на учебната година...или от сега да свиква.Аз
    Аз питах вече дали може да ме пробият без родител /на 14 съм/ ама те ньц :/ трябвало 16 о.О и така,мислех ако не ми позволи или пък забрани,мога и без нейно разрешени,но като знам колко лично приема нещата....бррр размисли и страсти...

И аз го исках това със синята коса. То още ми е като идея де,ама надали ще се осъществи. За обецата на долната устна пак така. Искам да е с дискретно надписче LP .. Аз за разлика от теб обаче мога спокойно да го направя без да питам нашите,ама все още не съм се вханала. Сигурно няма да стане скоро.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Миличка, виж сега и аз преди време все си повтарях като стана на 18 това, като стана на 18 онова и сега какво-нищо.Пролетта ми предстои да навърша 17 и си оставам същото момиче, искащо да порасне, гонешо вятъра...

Ти на колкото и години да станеш няма да промениш консервативното мислене на майка си.За родителите децата, винаги си остават такива, дори след като създадат свое семейство.
    Намери начин да говориш с майка ти и да и покажешу че желанията ти не са кой знае какво/от твоя гледна точка/, ако е против, настоявай за това да изложи ясни доводи.Опитай в началото дая склониш да ти позволи само едното, пък след известно време се бори и за другото.
    Успех!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си