- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Професии
hora kajete ili izbroite profesiite, c koito мислите да се занимавате, защото аз въобще незнам с какво да се занимавам
а нещо по така, без проститу*ка, багерист и чистач
'ко искаш да знаеш багеристите вземат много хубави пари, като се вземе в предвид, че от тях се изисква само еди-каква-си категория без грам друго образование!
Това с какво иска да се занимава човек е индивидуално, нима като изброиме няколко професий ти ще се насочиш към една от тези, дори без да знаеш каква функция трябва да изпълняваш ?
iskreno se vuzhi6tavam na takiva horaПървоначално написано от Whisskas
za6toto az su6to iskah da se zanimavam s izkustvo no me beshe strah 4e nqmam vuzmojnost za realizaciq i se naso4ih kum suvsem druga profesiq s koqto ne iskam da se zanimavam...![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Във всяка професия би могло да има хляб, стига човек да си го докара.
До едно време и аз се занимавах с рисуване и мислех с това да продължавам, но за щастие разумът надделя... хаха![]()
За момента съм се насочил към няколко специалности, свързани с компютри и реклама.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Финансов контрол,счетоводсвто и ако имам успех международни икономически отношения
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Първоначално написано от Мeтоман88
![]()
![]()
добре,ама немам намерения да ставам клакьорка.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Адвокат![]()
Аз уча и работя в момента нещо свързано и с двете, с които искам да се занимавам, така че дърпам напред :Р
С областта на телекомуникациите и/или продажбите![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
винкело и кафевото господстват, м8ц![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
ae da ti kaja, che e po-dobre da ne rabotish tova, ako iskash semeistvo...Първоначално написано от WTF±
![]()
I'm not gonna ever ever let you leave You're all I've got
You're all I want
And without you I don't know what I'd do
I could never ever live a day without you
Here with me do you see
You're all I need... <3
Практически погледнато всеки поглед към практическата насоченост бла бла бла е лош. ест, че това което днес е много платено утре може да не е. единственото, което е по-сигурно е да работиш това, което ти доставя удоволствие, толкова силно, че да не ти омръзне. преди да го изберещ тярбва да пробваш, както и да е креативно. иначе винаги ще ти омръзне. нещо, в което можеш да израстваш и постигаш резултати, които биха те задоволявали. трябва да се съобразиш с желанията си, силите, способностите, амбициите, таланта....
бла бля
graphic & web designer
може и дискотека или бар да отворя
Адвокат, лаборант, музикален продуцент/мениджър...
Психодиагностиката ми е страста (в момента),но някак много нереално ми изглежда да се реализирам в тази област ..
Може и да използвам биологията си, докато се окопитя и припечеля пари,за да развия първото,само дето така още повече ще пропадна и накрая ще бъркам в казаните ..![]()
Не вярвам да стане нещо повече от тебеПървоначално написано от tqnkо
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Амиии...хореографка,журнали стка или криминоложка ...може и пенсионерка![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!