- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Несподелена любов
Такам моя проблем е следния...
predi vreme s ednо momiche bqhme zaedno okolo 1 godina i 3-4 meseca posle se skarahme loshoo i sega naskoro pak vuztanovihme kontaktuvane,prez cqloto vreme ot kakto se zapoznahme az si q obichah i oshte si q obicham obache neinata obich kum mene e veche samo proqtelska![]()
Амм,причината за да се скараме беше,такава че докато била с мен поддържала връзка и със някакъв друг младеж и се почувствах мн гаднои дигнах скандал и така до там беше.Сега си мисля,дали трябваше да премълча или постъпих правилно
ако някой има желание нека сподели няколко реда,дали да се боря отново за любовта и или ддз![]()
Тя е постъпила гадно като е продължавала връзката си с другия младеж и не е трябвал;о ти да премълчаваш, все пак ти я обичаш , а тя те е наранила ! А дали трябва са се бориш за нея ..решаваш си само ти , виж дали поне малко се е променила или отново ще стане като миналия път![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Тя сама е съсипала връзката ви.Не е нормално да ходи с двама едновременно,или поне аз не одобрявам това.Няма от какво да се притесняваш.Правилно си постъпил като си се разделил с него.Тя,буквално,не те е заслужавала.
of zareji q,taka e trqbvalo da stane,kato e postapila taka s teb,nameri si dryga,ne si stryva,ve4e ni6o ne moje da se poly4i m/y vas
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Естествено,че си постъпил правилно.
[size=7][b][u]fosse cos
е добре,как да спра да я обичам,нз как да постъпяимаше две момичета дето тъкмо да излезе нещо ии аз пак се сещам за въпросното момиче и до там...
Трябва ти време.Някакво занимание,също.Намирай винаги какво да правиш-така по-малко ще мислиш за нея.Първоначално написано от Homer_King_r.i.p
Много правилно си постъпил! Няма да и ходиш по свирката я! А колкото за това, как да я забравиш, ами да... трябва ти време!
Първоначално написано от djago
+1Първоначално написано от mynichka
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ами започнах да играя ч онлине игра,излизам с фр,обаче идва момент в който ми се скапва цялото настроение,понеже както казах мисля за момичето
3а эаниманията съм съгласна,но эа времето-не.Вероятно много хора ще ти кажат,че времето лекува,но аэ поне не съм съгласна.Мен не ме лекува.Времето няма да ти помогне.Най-много да поиэбледнее това,което чувстваш,но не и да иэчеэне.Може да иэчеэне само ако направиш някаква промяна в живота си.Каква-сам трябва да решиш.Но да энаеш,че тея неща не са по желание.Искам,не искам-все тая.То е в тебПървоначално написано от sasha_90
Едно нещо,эа да иэчеэне,трябва да бъде эаменено от друго.И това е на 100% вярно.Така че не се пробвай с тая и оная,эа които не ти дреме,ами си живей живота и някога ще се появи тая другата,която ще ти раэтупти сърчицето. :Д Тея неща стават неочаквано.
[size=7][b][u]fosse cos
ами вече 2 години не избледняваПървоначално написано от Presley`n`Sum
а за друго момиче нз как ще харесам,след като всички сравнявам с нея,което знам тъпо е...и разбирам,че проблема ми е едва ли не детински,но такова е положението,че сам не се справям,приятелите ми се опитаха да помогнат,но...
И що да ти е детински проблема? Хората и на 50 се влюбват и разочароват, пък ти си само.. е откъде да знам на колко си![]()
А ти готов ли си изобщо да бъдеш с нея отново, след като тя едва ли е направила голям прогрес за 1 година?
Еми ни,проблемът ти е съвсем нормален.Първоначално написано от Homer_King_r.i.p
Аэ те раэбирам.Точно эатова каэах,че не лекува времето.
При теб эа сега са 2 години,а про мен бяха 3.Но до това лято.
Също като теб не вярвах,че ще срещна втори такъв човек.И стана иэведнъж.Съвсем неочаквано.И си беше от пръв поглед.Най-после раэбрах,че все пак има от пръв поглед любов. :Д И така.Но и тук има несполука,man-километри километри...но эатова ти каэвам,че эа да се эаличи едно нещо,трябва на негово място да се появи друго.А то при всяко положение ще се появи неочаквано.
[size=7][b][u]fosse cos
ами,дам защото я обичам и даже бих простил това,че ме е лъгала определен период..Първоначално написано от kato` limonche
ами да взема да отворя една тема...търся момиче за каквото стана пък по-късно ще видимПървоначално написано от Presley`n`Sum
но нека не спирате приемам още съвети
![]()