.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: вежди

Hybrid View

Голям фен Аватара на girl4eety

вежди

аз съм с руса коса и сини очи кфа форма на веждите ще ми отива плс помогнете ми , че в понеделника ще ходя на козметичка и да знам кфо да и кажа
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    ами да ти кажа тя най добре може да те посъветва какви вежди ще ти отиват трябва да се прецени и овала на лицете че дори и тена,,
    in defense of our dreams...

Град
    Добрич :o)
    Абе ти преди време не пуска ли такава подобна тема?

Re: вежди

Цитирай Първоначално написано от zvezda_
    аз съм с руса коса и сини очи кфа форма на веждите ще ми отива плс помогнете ми , че в понеделника ще ходя на козметичка и да знам кфо да и кажа
    То това с каква коса и ои си няма значение. Важното е веждите ти да отиват на чертите на лицето ти. Иди на козметик и се посъветвай с него.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Зависи от формата на лицето ти.Щом ще ходиш на козметичка, по-хубаво попитай нея.Все пак тя е с опит.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Промените в модните тенденции не подминават и веждите на жената, обаче веднъж оформени, не може толкова лесно да ги променим, затова е най-важно да намерим баланса между стила ни на обличане, формата на лицето и нашето лично послание към околните. Нека то да бъде по-позитивно и по-чаровно. Това ще привлича повече погледи, повече усмивки и от там повече мигове щастие.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Промените в модните тенденции не подминават и веждите на жената, обаче веднъж оформени, не може толкова лесно да ги променим, затова е най-важно да намерим баланса между стила ни на обличане, формата на лицето и нашето лично послание към околните. Нека то да бъде по-позитивно и по-чаровно. Това ще привлича повече погледи, повече усмивки и от там повече мигове щастие.

ама не си го писал/а ти нали? иначе е много яко..добре казано
    in defense of our dreams...

Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)

ама не си го писал/а ти нали? иначе е много яко..добре казано

Е че мноо ясно затва е в розово от един такав саит розали или нещо такова : )

Мега фен Аватара на mynichka
    е козметичката , ще ти каже най-добре
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    То това с каква коса и ои си няма значение. Важното е веждите ти да отиват на чертите на лицето ти. Иди на козметик и се посъветвай с него.
    хаха +1

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    да,така е Хубаво е да ти ги оформи специалист и ти после сама ще можеш да си ги поддържаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си