- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде най-често падате навън? :D
Видях че има тема за това къде най-често падате вкъщи нека сега да има темичка и за това къде падате навън ?
Вие сте![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
eми където има много хора много кофти късмет имам![]()
или в даскалото когато всички си тръгват има едни стълби на нашия етаж е там на година поне 4-5 пъти падам
![]()
На много места съм падала - на улицата (кучето ме беше дръпнало една зима и се струполих точно по средата на шосето), на стълбите на входа на училището, докато си вървя по тротоара просто се спъвам и съм долу.
Много са и не мога да се сетя за всички, но на определено място да падна няколко пъти - не си спомням да е имало такъв случай.
[b][i]Je t'aime au-del
2 пъти съм чупила крак на стълби.Иначе по асфалта като съм с кънките..или по виражите
По стълбитеИначе като се спъна по тротоара успявам да запазя равновесие
![]()
На мен са ми любими плочките,било то липса на такива или изкокнали,изкривени![]()
![]()
На стъпалата на страничния вход в даскало (и изобщо на всички стъпала) и където има равна повъхност![]()
![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
по стъпала... ии да не забравяме плочките на тротоара ..преди 2,3 години се връщах от кино с две приятелки .. имаше пред мен една избочена плочка .. сещате се какво стана
такова падане беше .,още го помня,.. даже глезенът ми си е все още подут
![]()
Illusion never changed into something real..
Докато си се качвам радостно по стълбите,без да се усетя се спъвам и падам![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Най-често падам на стълбитее в даскало,особеено като съм 1-ва смяна....още спя ...
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
в училище![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
![]()
не падам само се спъвам
![]()
![]()
mi padam na ob6testveni mesta (kuf kasmet nali) v daskalo po edin koridor (se kut e izmit razbira se ) za 2 god ve4e 3-4 puti padnax:P
аз пък само се спъвам във стълби и камъни..егати..имаше един ден в който поне 5 пъти се спънахза ман важи изречението "докато не падна, няма да се оставя"
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Падам, когато не си гледам в краката и съм с развързани връзки на обувките. Веднъж така се заорах..мани..мани..носа ми беше станал на баклава, за щастие беше отдавна и сега няма и следа от раната.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
ммм мен пло1ките по тротоара са ми любими .. просто не мога да пропусна да ги уважа в никъф случей .. иначе имам и една по страшна случка .. един път със сестра ми бяхме излезнали на бар с приятелкиии ... имахме си повод за напиване така че нито една не пропусна да се отреже яко ..аз обаче странно как се отрязах само от 2 baileys-а ..
и реших че ще се качвам на бара ....
качването беше успещно , но по едно време си изгубих някак равновесието и докъто се усетя вече бях на земята заливаики се от смях ...
![]()
![]()
беше си бая болезнено ама се опраи полужението ..
![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
последно паднах по стълбите за салона по физкултура,спънах се на второто и почнах да се търкалям надолу докато една фр не ме спрябеше мн весело,направо умрях от смях
![]()
Имам лошия навик да се клатя на стола в даскало.Понякога се случва да се подхлъзне стола на паркета,впоследствие губя равновесие...и по нататък знаете сценария.Бурен смях и болки в главата.И заблудата че се смеят със теб а не на теб.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.