- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде най-често падате навън? :D
Рядко падам навън. У нас е истината, попилявам се, в момента и двата ми крака са сини... и всичко е от изпълненията ми у нас. ;Д
А навън имам спомени, че паднах зимата. Всичко беше ледено. Аз лигава и разхилена с кецове. Боксувах около 40 секунди и после моШно по гъз.![]()
ми аз редовно си се спъвам,падала съм само 1 път за 7 години в даскало на стълбите![]()
![]()
![]()
![]()
апък съм се спъвала милион
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
+1Първоначално написано от Homer_King_r.i.p
![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
На стълбите в училище.Не пропускам да падна поне веднъж седмично.![]()
Падала съм ,ама сега не се сещам =)
Аааа последният път май беше от една люлка хахаха един простак ме залюшка силно и се изтървах =)))) хахах![]()
Както казаха в 1 от мненията -където има мн хора просто не пропускам случай да се изложа ,да падна, да се спъна![]()
![]()
![]()
Just dance, gonna be okay
Падала съм навсякъде!Един път паднах в коридора на миналото ми училище и право на гъза си седнах, ама с краката на 90 градуса, щях да умра от срам.
Падала съм на стълби в училище, на лед... Къде ли не.
Първоначално написано от Homer_King_r.i.p
ти си ми сродната душа...искаш ли да се спъваме и да падаме заедно до края на животите си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
in defense of our dreams...
Не падам но има дни в които нещо не ми е наред и много се спъвам ..дори и на прав път![]()
Имам навика да се пързалям по дупе по стръмни пътечки![]()
![]()
После майка ми ме пита какво по-точно съм правила.
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
И аз съм така понякога, спъвам се във всичко, включително в крачолите на дънките и собствените ми крака!Първоначално написано от vikitu
![]()
Най-често падам в блока докато се прибирам от даскало, защото аз вървя и спя и...препъвам се и на земята...![]()
Апф........ не съм някфа спъната че да падам
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
последно докато бягах по физкултура ()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
![]()
![]()
Ами скоро се спънах, ей така на равния път
Често падам по стлбите в даскало или в нашия вход
Ии още помня как миналата година се строполих като бягахме в час по физическо
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Mi na6iq blok,kato izleze6 ot vhodnata vrata ima okolo 20 stupala na dolu i zimata kato miqt vhoda i se zaledqt lele ujas![]()
не падам и не съм падала,обаче много често се спъвам в тротоари,стълби и т.н.
Не падам,но пък много шибано се спъвам,когато не трябва.![]()
Като слизам от тролея,автобуса или трамвая...![]()
o0h ami az kude li ne padambil0 t0 na stulbite , na tr0t0ara,na RAVEN put
0ba4e si mi e kat0 tradiciq da se blusna v nqk0i stulb,lampa,znak {na trotoara , kato STOP } i t.n
![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~