- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Зимни ботуши
Някой знае ли от къде мога да си намеря такива ботуши и на каква цена горе доло.
![]()
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
абе ватираните не се ли мокрят много лресно от снега аз съм почитателка на кожените![]()
(#) ...thats a cookie...
Такива модели продаваха миналата зима в ЦЦС-а в един магазин, чието име не запомних, но в него има и дрехи. Бяха по 50 лв. Ако, не си от София се поразходи по магазините и разгледай. Все ще има нещо, ако не същото, то поне подобно.![]()
![]()
в магазините за обувки няма ли ?![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Първоначално написано от Elisa`Day
ami o4evidno za da pusna tazi tema ne vav vsi4ki ima
малее..приличат ми на някви ботуши на някой от някакъв измислен детски филм.. та това саа простооо.. наподобяват ми отдолу малко на пантофи но както и да е
![]()
![]()
потърси..потърси все ще намериш![]()
Пиши ми ЛС, мога да ти намеря такива различни модели цветове и тн. с доставка от щатите
naistina..kakvi podqvolite sa teq boty6iПървоначално написано от kiss_kris
![]()
имаше ги миналата зима навсякъде ..и тая ще ги има ..ама подяволите Те са Отвратителни![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
c i az moga taka pitam za bg a dostavkata e mn skapaПървоначално написано от 24white24
Абе хора каква доставка,какви 50 лева![]()
Мина им модата вече...освен ако не се е върнала :-о
Но,леля ми работи в magazin за обувки и много добре се сещам че тази зима ги продаваха за не повече от 20 лв... понеже вече не се търсят.
Така че...Не че нещо просто не ми харесваха НИИЙКАК и за това ги запомних /ухх че логика извадих/ Иначе щом ти харесват търси по-усилено или изчакай още малко да поизкарат още модели понеже те сега започват ;]Успех
![]()
^абе ,мила,кво като не са на мода ве?!
Пф.
Иначе ботушките са супер яките,особено последния модел![]()
в теранова ги имаше за 59 лева![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Аз имам такива и са супер удобни. Много зависи с какво ще се комбинират като си купиш. Определено не бих ги нарекла грозни.![]()
Моите са на UGG, но са ми подарък и не знам дали може да ги намериш тук и колко струват.![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ne men mi preli4at na botu6i koito gi nosqt samo horata na antarjtida NIKOGA nebih si kupila podobni obufki ama tova e dr. vapros
zdraveite sladuri !
В Теранова ги има,като на първата снимка точно. Много грозна история..
Smile!?
На мен също ми харесват много. Различни вкусове. Минала им модата- е и?
Любимият ми модел!
http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.c...2020_193286580
Цената която ще ви дам е с включета доставкаПървоначално написано от baby_v_
![]()
В Теранова има със сигурност.За мен са адски грозни,ама щом си ги харесала,няма лошо.![]()
+2945046957096706 но всеки има различен вкус , но на мен определено не ми харесват а да не говорим за подметкитеПървоначално написано от kiss_kris
+2945046957096706 но всеки има различен вкус , но на мен определено не ми харесват а да не говорим за подметкитеПървоначално написано от kiss_kris