.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    sofia

поредната раздяла

той ме заряза...каза ми го по телефона...след 4 годишна връзка той скъса с мен с sms...колкото и да ме боли и да не искам да става така, знам че така е по-добре..но той беше целия ми живот..не излизах с никой друг, за да се виждам с него.и сега нямам приятели, с който да излизам и покрай който бих могла да намеря човек за мен...сега съм напълно сама...дори няма с кого едно кафе да изпия направо съм жалка...отдадох цялото си време и внимание на него,а сега той казва,че просто не може да ми предложи това, което искам аз..и ей така си замина.дори отказа да се видим за последно да ми го каже в очите...знам, че не ме заслужава, но той беше всичко за мен, а сега нямам нищо и никого...едва ли можете да ми помогнете някак, но може би ще е утешително да чуя друго мнение по въпроса

И ти го каза със смс..след 4 години? Нещастник! Ся убеди ли се че любов няя?

П.С трябаваше да му върнеш и ти един смс: "Айде бе от кога те чакам да се сетиш??

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f

П.С трябаваше да му върнеш и ти един смс: "Айде бе от кога те чакам да се сетиш??
    абсолютно !!! след 4 години с смс ..баси улигофрена
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Това за мен е човек който заслужава да страдаш сега за него .. след 4 години да постъпи така .. леле направо се изумявам какви хора има на този свят ... Миличка знам че сега ти е трудно но трябва да го преодолееш по някъв начин .. Свържи се със своите стари приятели може би точно те са хората който ще успеят да ти помогнат
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mynichka

абсолютно !!! след 4 години с смс ..баси улигофрена
    Олигофрена

4 години...уау
    а на колко си бтв?
    спокс,може да му хрумне след седмица-две,че е сгрешил
    4 години не се забравят така лесно..

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Самият начин,по който е скъсал с теб може да ти докаже какъв идиот е...все пак това са 4 години

+1 Съгласна съм: Любов НЯМА!!! А това с СМС-а е много ефектно: Айде, бе, от кога те чакам да се сетиш!!!
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Тва че любов няя е пълна глупост .... просто си попаднала на голям кретен за съжаление .... аа колкото до смс-а мн точно е казано =D>
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Това момче наистина трябва да е много зле! Взаимоотношения по телефона или скайп не се приключват! А за такава дълга връзка да не говорим!
    Постарай се да го забравиш, колкото се може по-бързо и ако поиска да се съберете, по-добре недей да повтряш грешката си да се захващаш с него.
    Не се обвинявай за нищо, скоро пак ще намериш добри приятели.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    mrusnik napravoyjasno i ti si zarqzala fr. si zaradi nego,a toi te kusa taka milata,napravo iskam da te gy6na
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен
    6ti mini

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от Bee*
    4 години...уау
    а на колко си бтв?
    спокс,може да му хрумне след седмица-две,че е сгрешил
    4 години не се забравят така лесно..

Да бе и тя да го приеме с отворени обятия нали ?

Няма такива филми. Това момче е пълен глупак за мен - не го познавам, но само по това, че приключва толкова дълга връзка чрез смс и най-тъпото - не ти е дал точна причина за късането ви, просто ти е казал, че не можел да ти даде това, от което се нуждаеш... И 4 години сливи ли е имал в устата ми не ти го е казал по-рано ? Не мисля, че това е истинската причина за да поиска да се разделите. Такива неща като "не мога да ти дам това, от което се нуждаеш" се осъзнават много по-рано, не след 4 години...

Спокойно. Ще се оправиш с времето, а той дори и да те потърси изобщо не му отговаряй е не се виждай с него, защото наистина не заслужава...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

е си заслужава да страдаш за човек които е скъсал с теб по телаа ! И тои след 4 години

Град
    in the city of wonder : )
    Ами какво да кажа.. Жалко е момчето.Абе имаше едно такова изказване или нз точно как да го нарека - "Не е нещастно момичето изгубило любовта на един глупак,нещастен е глупака изгубил последния шанс да стане човек!" . Та така и за него.
    .. edno mom!Che s GOLQMO syrCe .. mom!Che koeto MOJE da ob!Cha .. no MOJE ! da mraz!i .. !!

Град
    sofia
    благодаря на всички за подкрепящите думи малко ми поолекна като го казах, макап и във форум..на въпроса на някой по-горе - малко не съм вече тийн...на 21 съм...той също и наистина си мисля, че не ме заслужава..рева рева рева колко го обичам и колко е той целия ми свят, но в следващия момнет си казвам, че изобщо не си струва
    а сега като чета и вашите мнения, виждам, че не си го казвам само за да го преодолея по-леко знам, че няма да го забравя толкова лесно, особено след толкова време заедно, но все си мисля, че факта, че зарязах почти всичките си приятели заради него, ще усложни възстановяването ми...някак трябва да се справя пък и щом има такова отношение към мен, значи нямам работа при него

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Голям мизерник е тоя. Не си заслужава да се занимаваш с него. И все пак не съжалявай за изгубеното време. Ще срещнеш някой по-добър.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Голям мизерник е тоя. Не си заслужава да се занимаваш с него. И все пак не съжалявай за изгубеното време. Ще срещнеш някой по-добър.
    Подкрепям напълно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си