- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Отчаяни съпруги
Nqkoi gleda li posledniq epizod na otchaqni saprugi? spodelete mnenieto si za seriala i kajete koq geroinq vi dopada nai-mnogo???
za men seriala e strahoten interesen i go gledam s udovolstvie!!! lubimata mi geroinq e gabriel!!!
аз изгледах и 4-ти сезон на английски и става мн интересно :] велик е тоя сериал![]()
гледам от време на времене ги знам много по имена, но тази която ме кефи май беше Сюзън
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
o6te ot na4alo si mi harsva tozi serial no sega malko go izgubih ne sym go gledala ot dosta vreme...po koq go davat i ot kolko 4asa?pls![]()
a ina4e Gabriel si me kefi nai mn golqma macka e![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Габриел и Сюзън.
И аз така. Ми не съм точно луднала по него, но ме кефи като го хванаПървоначално написано от бръм
![]()
ami vsashtnost go davaha po foxlife obache tazi vecher beshe posledniq epizod ot 3 sezon ako mojesh utre go gleda ot 16 hПървоначално написано от snike
![]()
ms mnПървоначално написано от angelkata_dqvolkata
![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Габриел.Голяма е мацка, ей![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
И на менПървоначално написано от Little Woman
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Много ме кефи сериала, даже той и д-р Хаус са ми любимите сериали, ама се забравям да ги гледам. Неска пак изпуснах отчаяни съпруги, иначе най-ме кефи Габриел
И аз харесвам Хаус...и Габриел хах.Кефи ме сериалчето...не ми мяза толкова на женска сапунка колкото други тъпи сериали.Макар че в началото не ми беше интересно,ама стана баси криминалния сериал хахаПървоначално написано от blue_ice
Аз малко го позабравих този сериал и докато се сетя коя коя беше .. Най-много ми допада Сюзън .. и може би Бри. ;>
Първоначално написано от LINKNOT
![]()
Този профил не се използва!
gotin e seriala nai me kefi Gabriel mai gledah poslednata seria ne pomna![]()
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
Сюзън! Няма такава шматка!![]()