- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вижте ме как пиша на немски
http://www.youtube.com/watch?v=3nd9KP1IvlQ
Само подчертавам, че в училище не го уча немския, за това ако има грешки сори :P
..и как това е св1рзано с любовта ?
Ми любов към Токио Хотел, какПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Първоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Ъъъъ и?![]()
Първо че е пълно с грешки второ не виждам никакъв смисъл да се записваш как пишеш нещо си на език който не знаеш....
Ретардед...
Ima6 gre6ka v zaglavieto, pi6e se Beichte!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
пишеш много яко![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
A ve pich tva nqkva ebavka li e??? Mnogo hubavo, che umeesh da pishesh na nemski (ili nai-veroqtno prepisvash ot nqkade)... Hodi si izrqzvai lepenki na mazniq Bill, radvai mu se i spri da puskash temi za taq grupa i to v greshen razdel...
PS. sorry, no kirlicata mi se skapa neshto
I'm your truth, tellin' lies, I'm your reasoned alibis. I'm inside, open your eyes! Sad but true! ~Metallica~
Да де грешка моя все пак не уча немскиПървоначално написано от leti_cherry
а кои са ми другите грешки
И кфо искаш, браво ли да ти кажем? Ти си адски тъп... Пълно е с грешки... поне кат ще пишеш си виж текста... тъпак
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Еми аз пиша по слух и искам да ми кажеш кои са ми грешките, маПървоначално написано от 'nerD
ами имаш грешки ама нали все пак не го учиш езика в даскало
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ми да ама кои са освен Beichte (Beitche)Първоначално написано от gabi_94
![]()
добре толкова ли си тъп, че не можеш да напишеш тая песен в гугъл след нея лирикс и да си видиш текста вместо да се излагаш тука? И не ми говори на ''ма'' ако обичаш
Якооо.![]()
Браво, Наско!
![]()
Първоначално написано от mir4eto_93
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
По-прост/а си и от гъзаа ми !
Оф оф ооооофф.... една моя фр учи немски заради ТХ.. и май си кат нея.. бе не ви е лесно уе хораа....
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Пълно е с грешки. Като не знаеш езика, то не се излагай поне.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Abbie_Broken
нали ти казвам токио хотел са номер едно-ако аз знаех за тях преди да се запиша в новото даскало щях да уча немски ЗАРАДИ ТЯХ а не тъпия френски :P
Яко описание си сложил - "I am a boy from BulgariaTokio Hotel The Best FOREVER " АХАХ