- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вижте ме как пиша на немски
Ти пък я не се меси, дебил с дебил.Само "педерас" ли знаеш-леле какъв беден речникПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Първоначално написано от KillSwitchEngage
и немския ти е толкова зле, колкото беге-то.А ние като сме "педераси" ти кво търсиш тука
![]()
Meine pflicht ist dich weiter zu fuhrenаре глаата
Темата ти е добра.Добър пример за това как в този форум постепенно става пълна анархия.
Хайде на бас, че половината не знаете как се произнасят думите, които пишете на немски.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз започнах немски ама не заради Tokio Kozel (Hotel) без обиди моля
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Темата е от началото на октомври... Сега е средата. Определено усилена модераторска дейност, дам.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Шибан гей. Осъзнай се навреме, че после ще ти е много тежко.Първоначално написано от nasko_kaulitz
Разбихте ме ЧЕСНООО! Никога не съм се смяла тей на теми в тоя сайт. Дори когато прочетох че на 1 момък братчето си било чи`ии на Планета ТВ. Пък автора е толко зле ,че ако не се самоубие той, ще се самоубия аз ,че да не гледам колко е зле .... В какво се превърна горкия форум
Moderated by miloto
т.1 и т.11 от Правилника
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love