- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много съм щастлива =]
писна ми да гледам тъжни теми,затова искам да ви разкажа моята история (поскоро да ви се похваля и споделя приятното чувство което изпитвам) Приятно четене
Преди началото на учевната година бившето ми гадже ме заряза дори без смислено обяснение,беше ми много трудно и тежко,но в новия си клас се запознах с момче,досущ като мен,много бързо се сприятелихме и за отрицателно време ми стана най-близкия човек,а това много ме изуми,защото много трудно допускам хора до себе си,а на него се доверих на 100%.Прекарвахме си времето заедно,смеехме се,беше невероятно,а когато не бяхме заедно постоянно си пишехме и пращахме смси,споделяхме си,подкрепяхме си.
Една вечер в един най обикновен чат си говорехме колко сме си скъпи един на дру,колко специални са приятелските ни взаимоотношения,НО по едно време всичо се превърна в любовно обяснение,осъзнах че това нещо,което ме кара да се усмихвам и червенея не е приятелството а любовта.цяла нощ ми праща смси,чието съдържание беше ужасно мило,не можех да заспя,защото ме беше страх,че всичко може да се окаже съм.На следващата сутрин,когато влязах в класната стая го вигях,седеше и слушаше някаква любовна песничка,целия сияеше,не чувах мислите си,отидох и го прегърнах,той ме притисна така силно до себе си,че имах чуството,че сърцето ми спира,изведнъж ме пусна,погледна ме,след което последва \\\"не мога без теб\\\" и ме целуна,все едно целият свят изчезна,всичко потъна и бяхме само двамата,въпреки че около нас имаше още 25 човека,които гледаха очудено.Това беше най-прекрасният момент в живота ми (не че е много дълъг),а от тогава съм най-щастливия човек на света
![]()
Честито
Дано да се правите по-дълго време един друг щастливи![]()
Smile!?
Браво евала за хубавата история.Още някой щастлив като мене![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
![]()
![]()
Ole golqma kusmetliika si.I az iskam taka. \
/ Zn li kolko trudno moje da se nameri 4ovek,kakuvto ti si namerila?
![]()
И от мен едно, ЧЕСТИТО!Трябва повече такива хубави теми да има тук определено.
ето това е истинско момче на което можеш да разчиташ![]()
![]()
![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Браво, това е Чудесно, пожелавам ви мног щастие и все така силна и изпепеляваща Любов, Честито!![]()
![]()
![]()
Леле, историята ти е като приказкаЧестито, искрено се радвам за теб
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Много се радвам за теб! Моята история е подобна и още съм щастлива с него, пожелавам ти много любов и късмет с момчето![]()
![]()
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
Честито,наистина много сладка история. : ) Ейй като чета такива хубави неща и направо се изпълвам.![]()
.. edno mom!Che s GOLQMO syrCe .. mom!Che koeto MOJE da ob!Cha .. no MOJE ! da mraz!i .. !!
Сладко и прекрасно! Моята история е досущ същата, само дето започна преди 2 години^^ Обичайте се! Любовта ще спаси света!
![]()
Аз на теб по принцип ти се кефя като съфоромка,а сега двойно повече!Честитка!![]()
браво браво .. мн се радвам нека има повече такива теми и все да ви се радваме![]()
:P
Smile... Tomorrow will be worse...
Честито и от мен!!!Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
МНого хубава история
![]()
![]()
![]()
СладуриОбичайте се
![]()
![]()
![]()
Много се радвам на позитивно настроени хора![]()
![]()
И аз се изпълних...Първоначално написано от Siankaa
А бившия ти не беше ли някакъв водолей?
М, дано с този сте по-подходящи като зодии (и не само) : D Тебе те помня че беше риби, нали не се лъжа?
Честито![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
бравоооооооооооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Красота ... остави ме без думи ... като за филм е ..наистина красиво
![]()
![]()
![]()
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Това което прочетох е най-милото нещо което съм чела във последно времеБраво на вас двамата,пожелавам ви много хубави моменти заедно и любовта ви никога да не изгасва
You're out of your mind,
I hope that you die,
I really hate you so much!
Did you know i would have hurt for you.. for you..
Did you know you broke my heart in two?
in two...
And i hate myself for loving you
ейй-не/е/4есно-и/аЗ/искам![]()
мн/се/радвам/За/вас![]()
I can't stop myself from loving you <3
Браво, чудна историйка. (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
+1Първоначално написано от slun4ice_90