- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо съм все сама? ;(
за всичко си има време...по-добре да си сама,отколкото да си с неподходящ
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
Изглежда, че представите ни за флирт са коренно различни...![]()
Както и да е...
Не можем да ти отговорим защо си сама, нито пък знаем до кога ще си, знам само едно най-красивите неща се случват спонтанно, крайно недостатъчни като времетраене, но с достатъчно голямо отражение върху бъдещето...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
аЗ/не/съм/сама/но/половината/ми/клас(моми4ета)и/мн/по-малко/мом4ета/от/нашия/клас/си/имат/гаджета/а/сме/10-и/клас
спокойно-има/време/За/вси4ко-и/аЗ/съм/била/така![]()
I can't stop myself from loving you <3
Първоначално написано от cinderella_gugutka
space?
Това,че хората около теб си имат половинки задължително ли означава и ти да си имаш?Като идеш някъде да няма да те върнат,защото си сама?Не!Можеш да се забавляваш и без да имаш гаджеНа моменти искам и аз да си нямам и знаеш ли как умея да си правя купона с приятелки...
Познато.....и аз съм сам и някак си чувствам в себе си една голяма празнота. Да, "все някой ден", а до тогава? Продължаваш да живееш с това гадно чувство в себе си...
Приятелите ти може и да могат да премахнат частично това чувство, но ако имаш такива много.
Какво правят другите, различните, които не са част от общото стадо? Тези които нямат (или имат само един приятел), тези хора, които единствения, който може да ги разбере е огледалото....
Е кво да се прави...те и аз съм сам...Спокоен съм,добър...всеотдаен....но проблема е,че сички станахте "големите мацки"Малко заприличахте на кифла без пънеж...добре изглежда ама не е вкусна
![]()
П.П:Дай си скайпа на ЛС![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
Може да си грозна за другите![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
м незнам ..може би си прекалено предпазлива ..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
и на теб ще ти дойде времето да си хванеш гадже споко!![]()
Търсят си друг, който не е от стадото и се сближават с него.Първоначално написано от botan
Спокойно...Ще се намерите с подходящия човек все някога...или пък няма. Трябва да вярваш...или пък не трябва. Бай дъ уей , аватара ти е перфектен за случая xD
О, да това е самата истина, колкото и кофти за звучи!Първоначално написано от Lav40
Хех, мерси, това съм аз понеделник сутрин на път към даскало, пък и вторник......и сряда....и...Бай дъ уей , аватара ти е перфектен за случая xD![]()
а бее я горе главата...според мен на този свят за всяко момиче си има предопределено момче... Споко ще намериш някой, когато най- малко очакваш ... а и идеята със сайт за запознанства не е никак лошатака, че не се отчайвай. Излизай повече и все ще намериш
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Защос е филмираш толкова? Не знам на колко години си...предполагам някъде 14-15 може би? Това няма такова значение. Въпроса е да не ти пука. Пусни се по течението. Хубаво е , че си по консервативна, повярвай ми, момчетата оценяват това в един определен етап. Няма за къде да бързаш. Само не се депресирай. Иди, купи си някоя нова дрешка, сложи някакви обици, смени си прическата. Направи нещо което ще те накара да се чувстваш по- добре. Но не се депресирай от това , че си сама. Напротив, намери плюсовете в това и се забавлявай.![]()
vaob6te da neti puka 4e si sama!Q nese depresirai!Po dobre sama otkolkoto zle pridrujena.Nese hvarlqi na parviq sre6tnat samo i samo da si s nqkoi!
Няма страшно миличка,и твоето момче ще дойде!Първоначално написано от mmm_sweet
![]()
И аз съм сама (въпреки че съм имала предложения) и не съм от тези дето се катерят по врътовете на момчетата и им се натискат.
11 клас съм и повечето от нашия клас са ''върти опашки'' и всички момчета им се радват, но аз се държа така да се каже ''недостъпно''и мога да каже че тази позиция ми харесва, защото момчетата могат да имат всяко момиче, само не и мен
![]()
+ това момчетата от класа ми не ме интересуват - имам си по-яки изън даскало и се си забавлявам. Неискам да се обвързвам с някой и той постоянно да ми държи сметка и да се срещам само с него - това е скучно![]()
обичам да съм волна птичка![]()
Еее стига де, няма грозни хора, има странни вкусове!Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
FIRE POI FOREVER!!!
още не си намерила подгодящия. 100% съм сигурна, че доста момчета те харесват - за една част от тях знаеш, за друга не. Ако наистина си хубава, значи просто никой не ти отговаря на критериите. А пък ако си си харесала някой, а той те е отрязал, значи се целиш много високо.![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
The_iMMortal_f написа:
И аз съм сама, но не викам за това на всеки ъгъл?!
Аз също съм сама... но не се оплаКвам :Р
Спокойно един ден ТОЙ ще се появи![]()
I L0VE MY FRIENDS
i az s1m si s1mi4kaama mai za6toto vse si gi haresvam edni takiva . . . koito ob6tovzeto ne sa za men
![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
Спокойно ще срещнеш твоето момче когато най-малко очакваш и аз бях сама 5 месеца и направо се бях отчаяла мислех си че никога няма да си намеря някой, въпреки че не съм чак толкова грознамислех че на мен нещо ми е сбъркано ама сега си намерих
и ти ще намериш
![]()
![]()
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
спокойно и аз понякога изпадам в такива моментине е от това че не се натискаш като курва..едва ли всички момичета които си имат приятели са използвали тази тактика..и аз обичам момчето да прави парвата крачка..но съм свикнала че точно когато ми е втръснало от всичко и съм свикнала с мислъта че скоро нищо интересно няма да стане с мен или няма да си намеря приятел идва най неочаквания човек..или си харесвам най неочаквания човек и с течения на обстоятелставата почват зарибявките и ако се харесаме наистина тръгваме
не мисля че като се натискаш като курва ще спечелиш половинката си .. е освен ако не си на 13 тогава е пълна оргия хахаххаха никой не се интересува от чуства говоря за момчетата а само гледат коя ще им се натиска най много и то трябва да е яка а у хаха .. нооо да ти кажа ако си в този етап (ако си по малка) недей много да му мислиш знам че е кофти..ама
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..