.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    за всичко си има време...по-добре да си сама,отколкото да си с неподходящ
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Изглежда, че представите ни за флирт са коренно различни...
    Както и да е...
    Не можем да ти отговорим защо си сама, нито пък знаем до кога ще си, знам само едно най-красивите неща се случват спонтанно, крайно недостатъчни като времетраене, но с достатъчно голямо отражение върху бъдещето...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

аЗ/не/съм/сама/но/половината/ми/клас(моми4ета)и/мн/по-малко/мом4ета/от/нашия/клас/си/имат/гаджета/а/сме/10-и/клас
    спокойно-има/време/За/вси4ко-и/аЗ/съм/била/така
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    аЗ/не/съм/сама/но/половината/ми/клас(моми4ета)и/мн/по-малко/мом4ета/от/нашия/клас/си/имат/гаджета/а/сме/10-и/клас
    спокойно-има/време/За/вси4ко-и/аЗ/съм/била/така

space?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Това,че хората около теб си имат половинки задължително ли означава и ти да си имаш?Като идеш някъде да няма да те върнат,защото си сама?Не!Можеш да се забавляваш и без да имаш гадже На моменти искам и аз да си нямам и знаеш ли как умея да си правя купона с приятелки...

Познато.....и аз съм сам и някак си чувствам в себе си една голяма празнота. Да, "все някой ден", а до тогава? Продължаваш да живееш с това гадно чувство в себе си...
    Приятелите ти може и да могат да премахнат частично това чувство, но ако имаш такива много.
    Какво правят другите, различните, които не са част от общото стадо? Тези които нямат (или имат само един приятел), тези хора, които единствения, който може да ги разбере е огледалото....

Фен
    Град
    Варна
    Е кво да се прави...те и аз съм сам...Спокоен съм,добър...всеотдаен....но проблема е,че сички станахте "големите мацки" Малко заприличахте на кифла без пънеж...добре изглежда ама не е вкусна

П.П:Дай си скайпа на ЛС
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Може да си грозна за другите
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на mynichka
    м незнам ..може би си прекалено предпазлива ..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Sofia
    и на теб ще ти дойде времето да си хванеш гадже споко!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от botan
    Познато.....и аз съм сам и някак си чувствам в себе си една голяма празнота. Да, "все някой ден", а до тогава? Продължаваш да живееш с това гадно чувство в себе си...
    Приятелите ти може и да могат да премахнат частично това чувство, но ако имаш такива много.
    Какво правят другите, различните, които не са част от общото стадо? Тези които нямат (или имат само един приятел), тези хора, които единствения, който може да ги разбере е огледалото....
    Търсят си друг, който не е от стадото и се сближават с него.

Спокойно...Ще се намерите с подходящия човек все някога...или пък няма. Трябва да вярваш...или пък не трябва. Бай дъ уей , аватара ти е перфектен за случая xD

Цитирай Първоначално написано от Lav40
    Е кво да се прави...те и аз съм сам...Спокоен съм,добър...всеотдаен....но проблема е,че сички станахте "големите мацки" Малко заприличахте на кифла без пънеж...добре изглежда ама не е вкусна
    О, да това е самата истина, колкото и кофти за звучи!

Бай дъ уей , аватара ти е перфектен за случая xD
    Хех, мерси, това съм аз понеделник сутрин на път към даскало, пък и вторник......и сряда....и...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

....

а бее я горе главата...според мен на този свят за всяко момиче си има предопределено момче... Споко ще намериш някой, когато най- малко очакваш ... а и идеята със сайт за запознанства не е никак лоша така, че не се отчайвай. Излизай повече и все ще намериш

Защос е филмираш толкова? Не знам на колко години си...предполагам някъде 14-15 може би? Това няма такова значение. Въпроса е да не ти пука. Пусни се по течението. Хубаво е , че си по консервативна, повярвай ми, момчетата оценяват това в един определен етап. Няма за къде да бързаш. Само не се депресирай. Иди, купи си някоя нова дрешка, сложи някакви обици, смени си прическата. Направи нещо което ще те накара да се чувстваш по- добре. Но не се депресирай от това , че си сама. Напротив, намери плюсовете в това и се забавлявай.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    абе всички сте красиви, затва сте сами

vaob6te da neti puka 4e si sama!Q nese depresirai!Po dobre sama otkolkoto zle pridrujena.Nese hvarlqi na parviq sre6tnat samo i samo da si s nqkoi!

Повече от фен Аватара на VQTUR

Re: Защо съм все сама? ;(

Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    Vijdam,4e pove4e ot polovinata mi klas si imat gadjeta,a i vs mi priqtelki i priqteli su6to sa si namerili svoite polovinki.I ob6to vzeto vs okolo men sa 6tastlivi,samo az sedq krai tqh sama,bez da si imam nikogo.Vinagi me otrqzvat,vupreki 4e vinagi sum bila 4estna i sum durjala na vruzkata si.Znam kakuv e problema-ne flirtuvam direkno.Ne se natiskam s mom4etata vednaga,a iskam te da napravqt purvata kra4ka...bih iskala da se promenq i da uveli4a 6ansovete da si namerq drugar4e,no i ne iskam da zapo4na da flirtuvam kat nqkakva k***a,koqto samo 4aka da q vkarat v legloto.
    Няма страшно миличка,и твоето момче ще дойде!

И аз съм сама (въпреки че съм имала предложения) и не съм от тези дето се катерят по врътовете на момчетата и им се натискат.
    11 клас съм и повечето от нашия клас са ''върти опашки'' и всички момчета им се радват, но аз се държа така да се каже ''недостъпно'' и мога да каже че тази позиция ми харесва, защото момчетата могат да имат всяко момиче, само не и мен
    + това момчетата от класа ми не ме интересуват - имам си по-яки изън даскало и се си забавлявам. Неискам да се обвързвам с някой и той постоянно да ми държи сметка и да се срещам само с него - това е скучно
    обичам да съм волна птичка

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Може да си грозна за другите
    еваля страотно
    Еее стига де, няма грозни хора, има странни вкусове!
    FIRE POI FOREVER!!!

още не си намерила подгодящия. 100% съм сигурна, че доста момчета те харесват - за една част от тях знаеш, за друга не. Ако наистина си хубава, значи просто никой не ти отговаря на критериите. А пък ако си си харесала някой, а той те е отрязал, значи се целиш много високо.
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

The_iMMortal_f написа:
    И аз съм сама, но не викам за това на всеки ъгъл?!

Град
    ~*иЗ мОя сВят*~
    Аз също съм сама... но не се оплаКвам :Р
    Спокойно един ден ТОЙ ще се появи
    I L0VE MY FRIENDS

i az s1m si s1mi4ka ama mai za6toto vse si gi haresvam edni takiva . . . koito ob6tovzeto ne sa za men
    Бях пияна, когато си написах ника.

Град
    -От НякЪдЕ-
    Спокойно ще срещнеш твоето момче когато най-малко очакваш и аз бях сама 5 месеца и направо се бях отчаяла мислех си че никога няма да си намеря някой, въпреки че не съм чак толкова грозна мислех че на мен нещо ми е сбъркано ама сега си намерих и ти ще намериш
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

спокойно и аз понякога изпадам в такива моменти не е от това че не се натискаш като курва..едва ли всички момичета които си имат приятели са използвали тази тактика..и аз обичам момчето да прави парвата крачка..но съм свикнала че точно когато ми е втръснало от всичко и съм свикнала с мислъта че скоро нищо интересно няма да стане с мен или няма да си намеря приятел идва най неочаквания човек..или си харесвам най неочаквания човек и с течения на обстоятелставата почват зарибявките и ако се харесаме наистина тръгваме не мисля че като се натискаш като курва ще спечелиш половинката си .. е освен ако не си на 13 тогава е пълна оргия хахаххаха никой не се интересува от чуства говоря за момчетата а само гледат коя ще им се натиска най много и то трябва да е яка а у хаха .. нооо да ти кажа ако си в този етап (ако си по малка) недей много да му мислиш знам че е кофти..ама
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си