.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Сериозна връзка... :Ь

Ся толкова дни умуване имаше... Ще питам и тука пък квото излезе....
    Според вас може ли всеки човек да има сериозна връзка... Навсякъде около мен слушам : Не съм готов/Не мога да имам сериозна връзка... WTF? Всъщност темата е за това че и аз бих го казала Нека не се офлянквам в мисли...
    Идеята ми беше...възможно ли е човек наистина никога да не успее да се обвърже... ? И да съботира всяка своя връзка... Май не успях да обясня точно кво имам предвид...
    Трябва ли ти точния човек за да се навиеш и да се чувстваш добре във връзката... Или наистина може да не си готов.. или да не можеш... И докога така?
    Преди като чуех тия думи си мислих : "Само оправдания...Като иска да я/го зарязва...просто да го направи . " .... Обаче сега ми седят в по-различен аспект нещата...
    Вие имали ли сте подобна връзка..."сериозна" която да е приключила защото сте се чувствали... ъ задушени...Разкажете А къде в цялата история е моногамията...Или просто ни писва само с човека до нас и искаме друг...
    Наистина исках да си го обясня пък и на вас...тва което имам предвид Объркано ми е но наистина тия дни тва ми е много в акъла...
    Или да изпия 1 студена вода и да забравя че го е имало тоя период
    Предварително благодаря на всеки,който изяви мнение по въпроса... И на всеки,който се сдържи да ми тегли майните А..и сори за евентуалните правописни грешки : ))))

има.някои.дето.не.могат.да.х одят.с.някой.пове4е.от.месец-аз.не.съм.от.тях не
    мога
    да.обясня.що.се.полу4ава.так а
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на sasha_90
    Има както такива,които искат и могат да поддържат сериозна връзка,така и такива,които не могат.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    И аз не мога да съм с някой за седмица две...Никога не съм от типа само за секса и т.н.Когато връзката е дълга и се крепи на чувства аз лично се чувствам по - добре
    П.П.Имам връзка вече от 10 месеца с любимата ми
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    Стара Загора
    Всеки човек е различен сам по себе си. Има ги всекакви!
    0нова за задушаването...никой не обича да го преследват и да го задушават.в един миг просто ти писва и слагаш край,това е нещо напълно нормално според мене.Никой не може да ти казва какво да правиш или не...
    Аз лично предпочитам да съм сам, отколкото да съм с някоя за 1-2 седмици или 1 месец... това е само загуба на време.Това до някъде обяснява сегашното ми положение
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

ами преди и аз не бях по сериозните връзки ама е нормално тогава бях на по 15-16-17 години кой иска сериозен партньор във такова време пълно с приятели купони и лудории
    Вече съм на 20 и от някъде 7-8 месеца имам сериозен приятел. Много ми е добре с него в крайна сметка се наживях на пиене и мимолетни връзки сега искам сериозен човек до себе си и с него ми е много добре.
    ко ми се излиза пак мога да го направя с приятелки не ми пречи.
    Харесва ми да имам някой до себе си, човек на който мога да се опра във всеки един момент. Всияко е с мярка нормално е с времето настъпва и това...
    Яовек живее тинейджърските си години лудо а след това задълбочава с любовта това е най-доброто схващане за мен и съм на тоя принцип.
    Е, щастлива съм
    She started dyeing her hair and
    Wearing the same perfume as me
    She started reading my books
    And stealing my looks and lingerie

She's not me !

поринцип като харесвам някого го харесам дълго привързвам се към него винаги съм искала да имам по дълга връзка и съм за дългите връзки но досега съм имала само 1 дълга все попадам на момчета който да се каже са несериозони а видя ли че на него не му е добре с мен се чуватвам ууужасно но се налага до го скъсаш не трябва да се задалжявам да си с някой който не искаш ако ти си по подеобен начин изчакай ден два и ако си пак така и докато се целувате и прегращате и каквото там правите и няма тръпката и си мислиш с него или без него май правилния отговор ще е без него поне според мен но не забравяй сам си решаваш! надявам се да помогна с нещо
    Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!

Аз обичам дългите връзки изплънени с наслада и страст, но УВИ, не попадам на такива момичета и от около година съм сам ..

Голям фен
    Ами при някои е само до време,а и попадане на неподходящи приятели/приятелки.
    Естествено има си и случайте с вечните ергени...

Град
    Paradise
    Никога май не съм искала несериозна връзка. И не е вярно онова, което каза Adelina, че на 15-16-17 никой не иска сериозни връзки Аз съм на 16, а си ходя съвсем сериозно с 1 момче от половин година. Зависи от човека до теб. Ако той те притиска и те кара да избързвате-връзката ще е задушаваща и краят ще дойде бързо, но... С правилният човек, нещата се подреждат

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Относно сериозността на връзката - не знам, не съм имала връзка, но когато някой ти каже, че не е готов за каквото и да е било, има два случая - или му се случва за пръв път и го е страх, или си търси оправдание. Аз лично с първото момче, което харесваш сериозно не исках да се поличава нещо, защото наистина не се чувствах готова.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    in my world!
    ами имах един съсед той почина,никога не е имал приятелка или нещо др(той беше на около 60-70 не помня мн добре бях малка) почина сам и никой не го бе грижа за него,мн зависи от хората някой на 14 др на 20- др на 50 може да намери истинската любов
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    На 16 години съм, а никога не съм била по кратките връзки, но все попадах на някви несериозни и не знаещи какво искат момчета. Но сега съм с едно момче вече почти 4 месеца и съм много щастлива! Това е най-дългата ми връзка.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си