- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е...
Абе да ви попитам вярно ли е това, че колкото е разстянието м/у началото на палеца и началото на погазалеца на момчетата, толкова му е дълъг? (естествено когато си разперят пръстите)
bate tva e porednata legenda.
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
моя е 3 метра, не е вярно
www.antiki.bg - сайт за антики, колекции , обяви , монети и т.н.
Ама ти сериозно ли .. ?
Ако тва е вярно ще си направим график с моя, че да се възползвам максимално![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
е някой без ръце да не би да е и без хуй ?
onq ludiq s pishtova
И аз съм го чувала тва някъдепълна глупост е
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Вече има толкова "начини" за определяне на дължината кой от кой по-тъпи..аз пък съм чувала че имало връзка м/у големината на носа..и пениса,имаше нещо за рамената..ама тва са пълни фантасмагории и който им вярва си вкарва егати филмите![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
аз пък бях чела в космополитън,че колкото по-голям номер обувки носел мъжът,толкова по-голяма e вероятността да имал голям член(Беше някаква статия за това как да разберем дали мъжът има голямо достойнство...Имаше поне още 10признака ,но не ги помня вече ) :]Първоначално написано от VerryBerry
Schranz music is my world !
има хора с по 30см надарени органи виждала ли си мъж с 30см разстояние м-у пръстите ? Офсоууу
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
простотия...
Незнам за това,но съм чувала,че колкото му е дълъг носът,толкова и х*я.:P
Мноо ПРИЯТЕЛИ гледаш...Първоначално написано от sa6eto
пссст..
Първоначално написано от baby_bitch
nqma takova neshto
![]()
Да и колкото косми има под мишниците , толкова му е по- син десния ташак.
Ахах поредната простотия![]()
![]()
![]()