.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Цитирай Първоначално написано от ^^SaD_eYeS^^
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    аплодисменти за поредното малолетно лайно,на което му го туриха!!
    +1 За къде сте се разбързали на по 12-13 години да се е*ете не ми е ясно... тцтц... Живота е пред вас...
    Как за къде? Сред тях това е най-новата мода - да пушиш, да се друсаш и да чукаш к'вот можеш...

keep up with fashion!
    "Of all the things I've lost, I miss my mind the most" - Ozzy Osbourne

Нищо ново..

Голяма грешка е направило момичето
    Според мен за всичко си има и време и начин , за к`во да си пробиляваж живота се пак сме още деца , и като пораснем ще имаме време за всичко

--
    Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    поредния 17 годишен комплексар които си търси некои малоумна хлапачка да му се върже

Град
    In Your Dreams...
    Ми тази твоя позната не е единствена.. Вече съм заобиколена с такива за съжеление..
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Ами...не виждам какво те учудва,то вече това се случва под път и над път...май вече е нещо напълно нормално.

Град
    Between The Hell and The Heaven
    ох,че сте ми смешниии
    голяма работа(или по-точно нейна си работа)кат иска да става малолетна курва-нито е първата,нито е последната...за жалост
    това сме днешната младеж-сбъркани хлапаци,бързащи да пораснат(има доста изключения,разбира се)
    то родителите кат не са възпитали 1 дете като хората,даскалото като не налага дисциплина,медиите,реклами ращи пороци,държава,която не се грижи за народа си и не предлага бъдеще...чак се чудя как все още има свестни тиинейджъри

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Още на пръв поглед се забелязжа фактът,че тя ти била "казала".Това че ти е казала не значи че е истина.А ако все пак е истина - ми сефте.Почти всички от 6-7 клас искат да се правят на големи.Не можем да очакваме благоразумие от тях и затова вестниците са пълни със заглавия от рода на "Седмокласник почина след сбиване в училище" "13 годишно момиче стана майка" и т.н.Най лошото е че някой такива никога не се научават.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си