- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- О БОЖЕ МОЙ..
Как за къде? Сред тях това е най-новата мода - да пушиш, да се друсаш и да чукаш к'вот можеш...Първоначално написано от ^^SaD_eYeS^^
keep up with fashion!![]()
"Of all the things I've lost, I miss my mind the most" - Ozzy Osbourne
Голяма грешка е направило момичето
Според мен за всичко си има и време и начин , за к`во да си пробиляваж живота се пак сме още деца , и като пораснем ще имаме време за всичко
--
![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
поредния 17 годишен комплексар които си търси некои малоумна хлапачка да му се върже
Ми тази твоя позната не е единствена.. Вече съм заобиколена с такива за съжеление..
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Ами...не виждам какво те учудва,то вече това се случва под път и над път...май вече е нещо напълно нормално.
ох,че сте ми смешниии
голяма работа(или по-точно нейна си работа)кат иска да става малолетна курва-нито е първата,нито е последната...за жалост
това сме днешната младеж-сбъркани хлапаци,бързащи да пораснат(има доста изключения,разбира се)
то родителите кат не са възпитали 1 дете като хората,даскалото като не налага дисциплина,медиите,реклами ращи пороци,държава,която не се грижи за народа си и не предлага бъдеще...чак се чудя как все още има свестни тиинейджъри![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Още на пръв поглед се забелязжа фактът,че тя ти била "казала".Това че ти е казала не значи че е истина.А ако все пак е истина - ми сефте.Почти всички от 6-7 клас искат да се правят на големи.Не можем да очакваме благоразумие от тях и затова вестниците са пълни със заглавия от рода на "Седмокласник почина след сбиване в училище" "13 годишно момиче стана майка" и т.н.Най лошото е че някой такива никога не се научават.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.