.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Усмивката вече я няма ...

Вчера звъннах на бившото си гадже за да го попитам какво ще правиме от тука на татък и ми вдигна един негов приятел и каза, че съм имала грешка аз се нервирах и треснах телефона. И от тогава вече никой и нищо не може да ме накара да се усмихна или да изляза с приятели, а преди почти не се прибирах и не спирах да се хиля, даже някои си мислят че съм болна
    Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    На колко си ? 12-13-14 ?
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    На колко си ? 12-13-14 ?
    14
    Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Усмивката вече я няма ...

Цитирай Първоначално написано от dobity
    Вчера звъннах на бившото си гадже за да го попитам какво ще правиме от тука на татък и ми вдигна един негов приятел и каза, че съм имала грешка аз се нервирах и треснах телефона. И от тогава вече никой и нищо не може да ме накара да се усмихна или да изляза с приятели, а преди почти не се прибирах и не спирах да се хиля, даже някои си мислят че съм болна
    Всичко това за едно момче???Правилно ли прочетох??? Какви са тия глупости..Ще ти мине след няколко дни или седмици..Стига де... Ще ти се карам.... С едно момче не свършва света...Осъзнай се..На него явно не му пука проумей го..Струва ли си да си причиняваш още болка???

В живота ще ти се случват много по-лоши неща, от които тогава не знам какво ще си загубиш. Малка си и все още взимаш нещата много навътре.
    Не си заслужава да се затваряш в себе си и да се ядосваш заради някого, а още повече, ако е момче. Заеми се с нещо, което ти доставя удоволствие и остави тъжните мисли назад.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    aa ne,6e ti izprztq gera ot moq klas samo tq moje da te razsmee,samo,kato q vidi6,kak se hili i 6e ti stane mega vesely,az,kat sum tujna otivam pri neq i
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Не ти е нито първия нито последния ; ) Живеи си живота.Покажи му че не те еба*а тои какво прави и че вече си го забравила.Весели се.Не се депресираи за вразка която е била 1-2 месеца?!,че сиг е и по малко.Ти си на 14 години след 2 дена ще ти е минало

Град
    In Your Dreams...
    даа.. явно на него не му пука за тебе.. или греша? виж са, ако на него не му пука по добре си живей живота, забавлявай се и виж как неочаквано и бързо ще срещнеш друг...
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Град
    Ямбол
    Ти пък... Първо заради едно момче не бива да си разваляш иначе хубавия начин на живот И второ - ще има хора които ще те нараняват по мого по-жесток начин от едно затваряне на телефона от негов приятел имай го в предвид за напред
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си