- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имате ли гадже в момента?
не...не съм срещнала подходящ човек
![]()
![]()
imam - ot sno6ti
![]()
![]()
![]()
![]()
Ммммда![]()
оооттт година и 4 месеца
![]()
Не е важно дали ме обичаш или ме мразиш, важното е, че и в двата случая мислиш за мен..
same...Първоначално написано от Dreamy~~
От 1ви октомври съм зарязана : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
da,taka mislq![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не.![]()
ДА,той е най-милия симпатяга под слънцето!Много го обичам![]()
Не ви ли писна д изтипосвате по две таквиа теми на страница? От година и полвина си нямам и се чувствам прекрасно. Е не винаги де...Но ми е екстра. За пореден път казвам - имам още много хляб да ям, докато дорасна за сериозна връзка.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Нямам...Сега не ми трябваЖивее ми се малко като волна птица
![]()
![]()
Даааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Не, а толкова бих искала да има кой да ме обича (истински) .![]()
Не ама имам приятели къде са винаги на среща за всичко и много работа нема време за забавление за да се намери . Общо зето сам си добре за сега![]()
Намерих любовта на живота си, точно преди 5 месеца и 13 дена!![]()
П.П. -> Не "гадже"!Предпочитам думата "ПРИЯТЕЛ"!
да![]()
Не,но бих искал да има някой до мене.![]()
![]()
![]()
Get what you can and never get back
а аз 100% !!!Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
![]()
И АЗ ТОВА СЕ ЧУДЯ ???!????!??Първоначално написано от zelenooko_kote
+Първоначално написано от slun4ice
![]()
Дамм и аз имам![]()
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
не .. вече не![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам.Около мен имам бол момичета,към всяка от тях се отнасям с чувство,имал съм само една приятелка и бях едва 6 клас...Аз не мога да се представя себе си с момиче,а може би просто го раздавам по фриволно,та и за къде да бързам със тези връзки,рано ми е едва седемнадесетка съм. И без връзка мога да флиртувам,и споделям че тези момичета просто им се прави много секс и е нормално ,не бих казал че мога да ги нарека к.рви или подобни,когато аз харесам някое момиче и тя от своя страна ме забележи се разбират намеренията ни.ВАЖНОТО Е СТРАСТ ДА ИМА! Било тя и кратка.